Zoeken
Het Officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek
Onze leukste aankoop van dit jaar tot nu toe: het kleurboek bij de Kronieken van de Onderwereld van Cassandra Clare! Om je Cassandra Clare-collectie compleet te maken en de gaafste fanart te creëren.

Het Officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek

Gepubliceerd op 19 mei, 2017 om 00:00, aangepast op 26 augustus, 2017 om 00:00

Van de heilige hallen in het Instituut in New York tot de glinsterende, glazen gebouwen van Alicante en van de diepten van de Stad van Beenderen tot de bossen van het elfenvolk… De hele wereld van Cassandra Clares Kronieken van de Onderwereld komt tot leven in dit kleurboek.

De kleurplaten zijn 45 awesome tekeningen van Cassandra Jean (die ook de tekeningen maakte voor De kronieken van Bane) en verbeelden de mooiste quotes uit Kronieken van de Onderwereld.

En – kers op de taart – voor wie niet kan wachten om te beginnen met kleuren: Het Officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek verschijnt al 25 april (voor maar 9,99????). Liggen je kleurpotloden al klaar?

Auteurs
Auteur: Cassandra Clare

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) is nu ook een populaire tv-serie.www.cassandraclare.com

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws