Zoeken
Blog
Moon Maandag #30

Moon Maandag #30

Er resten nog maar een paar dagen van augustus en het is weer tijd voor Moon Maandag. Vorige keer kondigde Mari-Lucia haar vertrek aan en dus komt deze gloednieuwe editie van mij; Marloes. Ik ben de nieuwe redactiestagiaire bij Moon en zal het komende halfjaar verschillende leuke taken op me nemen waaronder het schrijven van deze toffe maandupdate. De 30e editie zit bomvol leuke nieuwtjes en boekentips dus lees gauw verder!                       Lees meer »

Moon Maandag #29

Moon Maandag #29

Het afgelopen halfjaar is als een sneltrein aan ons voorbij gevlogen. Vandaag is het alweer tijd voor de 29e editie van de Moon Maandag blog. Tevens is het voor mij (Mari-Lucia) als stagiaire ook gelijk de laatste editie die ik zal schrijven. Maar voor ik vertrek heb ik nog een heleboel om met jullie te delen! Lezen jullie gauw mee? 😉 Lees meer »

Moon Maandag #28

Moon Maandag #28

Eén keer knipperen en het einde van de maand juni is alweer in zicht! Deze maand ging ontzettend snel, maar zat ook weer vol fantastische titels, waar wij enorm trots op zijn! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag delen wij naast de geweldige titels van deze maand ook weer leuke nieuwtjes. Laat je verrassen en geniet van onze nieuwe blog! 😉 Lees meer »

Moon Maandag #27

Moon Maandag #27

De maand mei is weer voorbij gevlogen! Maar… ook deze maand hebben wij weer alles op alles gezet zodat er weer twee geweldige, nieuwe en speciale titels verschenen, waar jullie volop van kunnen genieten! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag blog delen wij naast de twee fantastische titels van deze maand ook weer leuke nieuwtjes. Doorlezen maar! 😉 Lees meer »

Moon Maandag #26

Moon Maandag #26

Ben jij nog op zoek naar een leuk boek om te lezen in de meivakantie? Dan ben je hier aan het goede adres! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag blog delen wij weer veel leuke nieuwtjes en ontdek je een aantal geweldige titels die deze maand zijn verschenen. Dus…aarzel niet en lees gauw verder! 😉 Lees meer »

Moon Maandag #25

Moon Maandag #25

Leuk dat je even de tijd neemt om alweer de 25e editie van onze Moon Maandag blog te lezen! Dit keer weer vol met leuke nieuwtjes. Niet alleen verscheen er deze maand een nieuw boek, maar ook vond de kinderboekenbeurs in Bologna plaats. Verder hebben wij leuk nieuws over de trilogie van Estelle Maskame en is het alweer het einde van de kleurwedstrijd. Kortom genoeg om te lezen! Lees meer »

Moon Maandag #24

Moon Maandag #24

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het jaar. In de vorige blog heeft stagiaire Esther afscheid van jullie genomen. Ik (Mari-Lucia) neem het stokje van Esther over en ben sinds begin februari de nieuwe stagiaire van Moon. Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit om mee te werken bij Moon en álles te leren! Ik sta te popelen om blogs vol met leuke nieuwtjes voor jullie te schrijven, dus laten we maar meteen beginnen! Lees meer »

Moon Maandag #23

Moon Maandag #23

Tijd voor de allereerste Moon Maandag van 2023 en tegelijkertijd voor mijn laatste blog als stagiaire. Wat zijn die maanden omgevlogen! Naast dat ik kan terugkijken op een superleuke en leerzame periode, heb ik ook weer toffe nieuwtjes te delen! Lezen jullie mee? Lees meer »

1 2 3 ... 8 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws