Zoeken
Blog
Moon Maandag #21

Moon Maandag #21

Terwijl we de allerlaatste maand van het jaar naderen, is het ook weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer genoeg nieuwtjes die we graag met jullie delen! Niet alleen verschenen er in november drie nieuwe boeken, maar ook is het Moon-team uitgebreid met een nieuwe stagiaire. Verder hadden we de presentatie van onze nieuwe jaarplannen (waar we vast een klein voorproefje van zullen geven), én we vertellen je vast iets over een toffe actie die er in december aan zit te komen. Ben je al benieuwd geworden? Lees meer »

Writers Wednesday: Marloes Kemming

Writers Wednesday: Marloes Kemming

Het is alweer de eerste woensdag van november. Tijd voor een nieuwe Writers Wednesday! Dit keer stelden we een aantal (dilemma)vragen aan Marloes Kemming. Haar boek Fabulant, een spannende 10+-titel vol magie, verscheen afgelopen maand bij Moon.  Lees meer »

Moon Maandag #20

Moon Maandag #20

Het is alweer tijd voor de twintigste Moon Maandag! Ook dit keer hebben we weer een hoop leuke dingen te delen. Zo zijn er drie mooie boeken verschenen én er komt een speciale Netflix-editie van een van onze titels aan. Verder waren Luna en Esther op de Buchmesse in Frankfurt en vond de feestelijke boekpresentatie van Fabulant plaats. Genoeg reden om verder te lezen dus! Lees meer »

Moon Maandag #19

Moon Maandag #19

Inmiddels is het alweer herfst én is het weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer een hoop nieuwtjes te delen. Niet alleen zijn er maar liefst zes boeken verschenen, waarvan één thema-titel voor de Week Tegen Pesten, ook zijn we aanwezig geweest bij het BoekTok Live evenement in het Literatuurmuseum in Den Haag. En het is weer tijd voor een gloednieuwe kleurwedstrijd (dat rijmt 😉). Benieuwd geworden? Lees gauw verder! Lees meer »

Writers Wednesday: Oirik

Writers Wednesday: Oirik

Het is alweer even geleden dat de laatste Writers Wednesday online kwam, maar… beter laat dan nooit! Vandaag maken we aan de hand van een aantal vragen en dilemma’s kennis met Oirik. Hij schreef én illustreerde het spannende en grappige avonturenboek Owen en de dingen die niemand zag, dat binnenkort verschijnt! Lees meer »

Moon Maandag #18

Moon Maandag #18

Het is alweer augustus en het nieuwe schooljaar gaat alweer bijna van start! Hebben jullie allemaal een lekkere zomer(vakantie) gehad? In de vorige blog, van juni, nam Manuela afscheid, en vanaf deze maand is het de beurt aan mij (Esther) om jullie te voorzien van alle nieuwtjes over de boeken en de uitgeverij. Komende zes maanden loop ik namelijk stage bij Moon, ik kijk er ontzettend naar uit. In juli en augustus zijn er twee mooie boeken verschenen, hebben we ontzettend leuke merchandise binnengekregen, zijn er weer toffe winacties en er zijn nog meer nieuwtjes! Lees meer »

Moon Maandag - #17

Moon Maandag - #17

Het is tijd voor een nieuwe Moon Maandag en gelijk mijn laatste blog! Wat zijn deze maanden hard gegaan, maar wat heb ik het ongelofelijk naar mijn zin gehad 😊. Time flies when you’re having fun is wat ze zeggen toch? Over naar het nieuws dat ik met jullie ga delen! Zo zijn er twee nieuwe boeken verschenen, zijn we naar de boekpresentatie van In het vervloekte hart geweest, kun je dat boek samen met ons lezen + te gekke prijzen winnen  én staat er binnenkort weer een nieuwe kleurwedstrijd klaar! Genoeg redenen om door te lezen! Lees meer »

Moon Maandag - #16

Moon Maandag - #16

Het is over twee dagen juni. Ik herhaal: Het is over twee dagen juni! Wat betekent dat het bijna officieel zomer is. (I know, het duurt nog even, maar ik kan niet wachten op lange zomeravonden in de tuin met een goed boek 😊.) En niet geheel onbelangrijk: Het is weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag. We hebben de afgelopen maand niet stilgezeten. Zo zijn er maar liefst vijf nieuwe boeken verschenen, is het Rima Orie-maand op @moonyoungadult én hebben we de 1000 volgers gehaald op TikTok. Feest!  Lees meer »

1 2 3 ... 7 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws