Zoeken
Moon Maandag! - #1
Welkom bij Moon Maandag! Jouw maandelijkse update voor de nieuwtjes van Moon. We beginnen met deze rubriek om jullie op de hoogte houden van alles wat er bij Moon gebeurt. Deze rubriek zal elke laatste maandag van de maand gepost worden, en staat boordevol nieuwtjes over de boeken die binnenkort zullen verschijnen. Lees dus snel verder om te lezen waar we de laatste tijd allemaal mee bezig zijn geweest.

Moon Maandag! - #1

Gepubliceerd op 22 februari, 2021 om 00:00, aangepast op 6 oktober, 2021 om 14:05

 

Exclusieve pre-orderactie van Wie ik gisteren was

In samenwerking met boekhandel Scheltema uit Amsterdam hebben we een superleuke exclusieve pre-orderactie opgezet. Als je je exemplaar van Wie ik gisteren was bij Scheltema pre-ordert vóór 16 maart ontvang je niet alleen een gesigneerd exemplaar, maar ook drie exclusieve character cards. Op deze character cards staan de drie belangrijkste personages uit het boek: Yara, Finn en Amir. Op Instagram hebben we al een sneak peek gedeeld van het artwork, dat gemaakt is door de getalenteerde Kalis_Dice. Ze zijn echt supermooi geworden en we kunnen niet wachten tot jullie ze in het echt kunnen zien.

 

Een hoop nieuwe vervolgdelen...

We gaan een hoop vervolgdelen van boeken uitgeven en daar zijn we superblij mee. Komend voorjaar verschijnt bijvoorbeeld het tweede deel in de Monster Zoo-reeks van Tjerk Noordraven: Monster Zoo 2: Op trollenjacht. Ook gaan we het tweede deel in De Monsterdokter-reeks van John Kelly uitgeven. Kortom: heel veel toffe monsterboeken! Daarnaast kunnen we ook aankondigen dat er een nieuwe Juf Braaksel in de startblokken staat. Hoera! Wanneer deze fantastische boeken in de boekhandel liggen, hopen we dat jullie net als ons staan te popelen om ze te lezen.

Een nieuw boek van Rima Orie!

Komend najaar zal In het vervloekte hart verschijnen, het langverwachte tweede boek van Rima Orie. Hoewel we helaas nog geen omslag met jullie kunnen delen, deelde Rima onlangs wel een sneak peek op haar Instagram waarin ze wat over het boek vertelde. Ze beschrijft het boek als volgt: ‘In het vervloekte hart is een YA (horror) fantasy welke zich afspeelt in het fictieve Awaran, een land gebaseerd op koloniaal Suriname, waar oermonsters uit schaduwen stappen zodra de rode maan hoog aan de hemel staat en vier volkeren vechten voor vrijheid en gelijkheid.’ Dat klinkt supercool toch? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we het kunnen lezen.

Een nieuwe reeks heruitgaven...

Hoera! Eindelijk kunnen we aankondigen dat we De zomer waarin alles veranderde-reeks van Jenny Han opnieuw gaan uitgeven! Illustrator Bente van de Wouw heeft drie prachtige illustraties gemaakt die op de omslagen zullen pronken. We hebben de nieuwe omslagen gezien en we zijn er zó blij mee. Ze zijn heel tof geworden en passen perfect bij de zomerse sfeer in de boeken. En we hebben nóg meer goed nieuws: het eerste deel kost maar 15 euro, de boeken verschijnen al in juni én het eerste boek zal worden verfilmd voor een serie op Amazon. Yes!

 

 

 

 

 

Auteurs

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws