Zoeken
Moon Maandag - #7
Het is weer zover… het is Moon Maandag! In de vorige blog heeft Anouk helaas afscheid genomen. Ik (Renée) ben de nieuwe stagiaire sinds 9 augustus. Ik heb onwijs veel zin in deze stage en kan niet wachten om alles omtrent onze nieuwste en te verschijnen boeken via zowel de website als social media met jullie te delen. Hier alvast een kleine sneak peek… De eerste maand werd ik meteen in het diepe gegooid en mocht ik meewerken aan een paar hele leuke projecten:

Moon Maandag - #7

Gepubliceerd op 1 september, 2021 om 09:51, aangepast op 6 oktober, 2021 om 14:02

 

Mijn dikke vette zombiegoudvis 2

Augustus is altijd een drukke maand waarin veel mensen op vakantie zijn. Mijn eerste werkdag werd ik dus meteen aan het werk gezet! Een van mijn eerste taken was het persklaar maken van Mijn dikke vette zombiegoudvis 2 van Mo O'Hara. Ik heb deel 1 in de zomervakantie gelezen en zó hard gelachen. En ik kan je alvast vertellen, deel 2 is net zo hilarisch. Een heerlijk boek om even een middagje in het leven van Tom, Pradeep en de knettergekke zombiegoudvis Frankie te duiken. Het tweede deel verschijnt al op 28 september en er zijn dan zelfs wat geweldige plaktattoos in de boekhandel te vinden… dus houd je ogen open, maar kijk Frankie niet aan!

 

Zomer Schrijfwedstrijd

In samenwerking met Scriptplus hebben wij tijdens de zomervakantie een schrijfwedstrijd georganiseerd. De deadline voor de schrijfwedstrijd is inmiddels geweest en er zijn volop verhalen ingestuurd! Ik kwam zelfs een oude bekende tegen tussen de inzendingen. De jury is inmiddels druk bezig met het lezen van al deze verhalen en op 15 september maken we de drie grote winnaars bekend. Zijn jullie ook zo benieuwd?!

 

Sex Education boeken

EINDELIJK konden we dit geweldige nieuws deze maand bekendmaken: WIJ GAAN DE EERSTE TWEE OFFICIËLE SEX EDUCATION-BOEKEN UITGEVEN! Van deze heerlijke Netflix-serie, met fantastische cast, kan je toch geen genoeg krijgen? We kunnen niet wachten om deze boeken in onze handen te hebben! En lang hoeven we niet te wachten… Op 7 september verschijnt namelijk de eerste al: Sex Education – De roadtrip geschreven door Katy Birchall. In dit boek gaan Maeve, Otis, Aimee en Eric op pad om Maeve’s broer te redden nadat hij zegt vals beschuldigd te zijn. Kunnen ze tijdens hun roadtrip de waarheid ontdekken? Een echte aanrader voor alle Sex Education fans!

 

Nocturna Read&Listen-along

Vorige week zijn we bovendien gestart met een winactie en read&listen-a-long van Nocturna van Maya Motayne op Storytel en Instagram. Zocht je al een tijdje naar een reden om dit boek van je TBR op te pakken, dan is dit je kans! Hoe werkt het? Elke vrijdag komt er een aflevering van een paar hoofdstukken online op Storytel om te luisteren. In totaal zijn er 8 afleveringen gemaakt. Wij zullen er per week bij zetten welke hoofdstukken het zijn zodat je ook gewoon lekker mee kunt lezen in het fysieke boek! Elke week lezen we dan met z’n allen een nieuw deel en kan er een prijsvraag beantwoord worden…

Er vallen meerdere prijzen te winnen bij deze read&listen-along dus check vooral even onze originele post op Instagram @moonyoungadult voor alle informatie over hoe je mee kan doen! Het tweede deel en de bijbehorende prijsvraag zijn afgelopen vrijdag weer online gezet, dus grijp je kans en doe mee! Dat wordt lekker lezen/luisteren de komende tijd en misschien win je wel een nieuw boek! Deel vooral tijdens het luisteren jullie ervaringen en tag ons, wij hebben er zin in!

Auteurs
Auteur: Maya Motayne

Maya Motayne besloot toen ze vier jaar was dat ze schrijfster wilde worden en is sindsdien niet meer gestopt met schrijven. Ze woont in New York, waar ze zich uit kan leven op haar passie - het aaien van honden - en heel veel tassen koopt, die altijd groot genoeg zijn om een boek in mee te nemen. Nocturna is haar debuut.

Auteur: Mo O'Hara

Mo O'Hara groeide op in Pennsylvania, maar woont nu in Londen, waar ze werkt als schrijfster, actrice en verhalenverteller. Ze bezoekt veel theaters en scholen in het hele Verenigd Koninkrijk. Mo en haar broer hebben ooit zelf een goudvis weer tot leven gewekt (echt gebeurd!).

Auteur: Katy Birchall

Katy Birchall schreef al verschillende boeken voor kinderen, volwassenen (De perfecte bruiloft) en young adults (IT-girl). Ze woont in Londen samen met haar partner en haar hond Bono.

Boeken
Mo O'Hara - Mijn dikke vette zombiegoudvis 2
Mo O'Hara

De dikke vette zombiegoudvis is terug... en slechter dan ooit!

Jordan Paramor - Sex Education - Eerste hulp bij het leven
Jordan Paramor

De no-nonsense seksvoorlichting waar je altijd al naar zocht

Katy Birchall - Sex Education - De roadtrip
Katy Birchall

Dompel je onder in de wereld van Sex Education met een uniek nieuw verhaal

Maya Motayne - Nocturna
Maya Motayne

Finn en Alfie raken verwikkeld in een stormachtig avontuur wanneer ze samen per ongeluk een duister kwaad ontketenen. Een kwaad zo groots, dat het de wereld kan vernietigen. Finn en Alfie moeten alles op alles zetten om hun fout terug te draaien. Leeftijd: 15+

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws