Zoeken
Wat verschijnt er in... oktober?
Het is alweer oktober! De herfst is begonnen: hoog tijd dus voor een goed boek om mee te schuilen voor de regen. ⁠Lees je mee?

Wat verschijnt er in... oktober?

Gepubliceerd op 7 oktober, 2024 om 14:41, aangepast op 7 oktober, 2024 om 14:44

Door het hoge gras cover

Voor de lezers van De jongen, de mol, de vos en het paard is er nu een prachtig nieuw voorleesboek van schrijver en komiek Trevor Noah, met sfeervolle illustraties van Sabina Hahn. Door het hoge gras is een verhaal over avontuur en kameraadschap, geschikt voor alle leeftijden, om uit voor te lezen of alleen te lezen. Deze fabel, vertaald door Adiëlle Westercappel, gaat over de reis van een jong kind naar de wereld buiten de schaduw van thuis. Een magisch landschap waarin hij de geheimen ontdekt van solidariteit, verbinding en vrede vinden bij de mensen van wie we houden.

‘Wat komen we tegen in het hoge gras?'
'Dat hangt ervan af waar we naar op zoek zijn.'

Vanaf 8 oktober verkrijgbaar in jouw favoriete (online) boekhandel!

Pittige Piraten en zwierige zeemeerminnen

Waarom één verhaal lezen, als je er ook tien kan lezen! Vanaf 22 oktober ligt Pittige piraten en zwierige zeemeerminnen in de boekhandel!
Stap aan boord van een piratenschip en ga op zoek naar drakentranen, vlieg met bad en al het raam uit om de vrouw van de vuurtorenwachter te redden, zeil dwars door hevige stormen op zoek naar de ijskoningin, of duik diep de zee in en ontdek de schatten van een kleine zeemeermin…

Laat je meevoeren door tien heerlijke verhalen met prachtige illustraties van verschillende illustratietalenten!

magische misfits

Op 22 oktober komt Magische Misfits van Neil Patrick Harris uit, vertaald door Willem Jan Kok en geïllustreerd door Lissy Marlin en Kyle Hilton. Een spannend avontuur over de magie van goochelen mét bijbehorende trucs voor kinderen van 7 jaar en ouder!
Wanneer Carter van huis wegloopt, verwacht hij niet dat hij vrienden én magie zal vinden in een slaperig stadje in New England. Maar dan arriveert de hebzuchtige Bosso en zijn corrupte boevenbende om alles te stelen waar ze maar met hun plakkerige vingers aan kunnen komen. Samen met zijn nieuwe vrienden besluit Carter om zijn nieuwe thuis met teamwork en magie te redden uit de gemene klauwen van Bosso.
Lees je mee?

 

Heel veel leesplezier!

Boeken
Trevor Noah - Door het hoge gras
Trevor Noah

Inspirerend verhaal door comedian Trevor Noah, voor lezers van De jongen, de mol, de vos en het paard.

diverse auteurs - Pittige piraten en zwierige zeemeerminnen
diverse auteurs

Een tijdloze bundel vol stoere, spannende en sprookjesachtige verhalen

Neil Patrick Harris - Magische misfits
Neil Patrick Harris

De zes magische misfits ontdekken avontuur en vriendschap in deze prachtige, nieuwe serie.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws