Zoeken
Carry Slee - De konijnenkeuteldropfabriek

De konijnenkeuteldropfabriek

Carry Slee

De avonturen van Mark en Eefje opnieuw vrolijk en kleurrijk geïllustreerd!
Omschrijving

Eefje en Mark gaan bij opa en oma logeren. En natuurlijk mag hun hond Boef ook mee! Opa en oma wonen in het bos, en daar valt van alles te ontdekken. Een eekhoorn die bijna kan vliegen, een specht die goed kan timmeren en een levende koekoeksklok! Als Eefje en Mark horen dat de kever die ze gevonden hebben poppenrover heet, zijn ze bang dat hun knuffels Ollie en Flap geroofd zijn. Maar gelukkig valt het mee! Mark en Eefje maken allebei een boekje met plaatjes en tekeningen van alle dieren die ze in het bos hebben gezien. Hun boekjes worden steeds voller: een uil, een vos, een wild zwijn, een hert... En op de laatste dag zelfs... een kabouter!

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: De konijnenkeuteldropfabriek - Carry Slee
ISBN: 9789048842612
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-07-2017
Prijs: € 4,99
Omvang: 48 pagina's

Bestel

Gebonden: De konijnenkeuteldropfabriek - Carry Slee
ISBN: 9789048840489
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 07-07-2017
Prijs: € 12,50
Omvang: 48 pagina's

Bestel

Audio download: De konijnenkeuteldropfabriek - Carry Slee
ISBN: 9789048842025
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-07-2017
Prijs: € 4,99
Speelduur: 89 minuten

Bestel

Serie: Kwispelstaartjes Voorlezer: Anne van Veen NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel THEMA: Prentenboeken THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Imagination & Play BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General
Boeken
Pieter  Feller - De dikke Kolletje
Pieter Feller
Pieter Feller - Kolletje tovert verhalen
Pieter Feller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws