Zoeken
Dan Smith - Big Game

Big Game

Dan Smith

Omschrijving

Boek van dé actiefilm van het jaar!

Voor zijn dertiende verjaardag moet Oskari de Test doorstaan. Volgens een eeuwenoude traditie van zijn dorp is hij pas echt een man als hij een nacht doorbrengt in de ruige bossen van Finland. Gewapend met pijl-en-boog trekt hij op zijn quad de wildernis in. Maar in plaats van wild vindt hij de restanten van een neergeschoten vliegtuig: Air Force One. Met als enige overlevende de president van Amerika...

Oskari moet de machtigste man van de wereld helpen te ontsnappen aan zijn achtervolgers. Zullen ze deze bloedstollende race in de Finse wildernis overleven?

BIG GAME is gebaseerd op het originele verhaal van regisseur Jalmari Helander en producent Petri Jokiranta. In mei 2015 verschijnt de spectaculaire film met Samuel L. Jackson en Onni Tommila in de hoofdrollen.

Auteur: Dan Smith
Auteur

Dan Smith leidde in zijn jeugd drie levens: de alledaagse werkelijkheid van de kostschool, een avontuurlijk bestaan in Azië en Brazilië, en hij leefde in de fantasiewereld in zijn hoofd. Momenteel woont hij met zijn gezin in New Castle.

Edities & Details
Paperback: Big Game - Dan Smith
ISBN: 9789048828128
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-05-2015
Prijs: € 12,50
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / General
Boeken
Scott Reintgen - De held van Fabel
Scott Reintgen
Greg James en Chris Smith - Super Normaal
Greg James en Chris Smith

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws