Zoeken
Pieter Feller - Kolletje tovert een pretpark

Kolletje tovert een pretpark

Pieter Feller

Omschrijving

Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt ze toversokken. Telkens als ze 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren er wonderlijke dingen!
Kolletje wil dolgraag naar een pretpark, maar papa en mama vinden haar nog te klein. Dan maakt Kolletje wel haar eigen pretpark! Samen met papa en Dirk tovert ze de achtertuin en stoep om tot een pretpark: springkussen, de rollator van meneer De Jong doet dienst als racekar, en dan is er ook nog een sprookjestuin en een griezeltent. Iedereen komt, ook Patrick en Liekje. Om te bewijzen dat hij geen bange poeper is, gaat Patrick als eerste de griezeltent in. Maar loopt dat wel goed af?

Auteur: Pieter  Feller
Auteur

Pieter Feller wist al vroeg dat hij schrijver wilde worden, maar het duurde even voor zijn eerste boek verscheen. Inmiddels heeft hij meer dan vijftig boeken geschreven, waarvan die over Kolletje misschien wel het bekendst zijn.

Edities & Details
Gebonden: Kolletje tovert een pretpark - Pieter Feller
ISBN: 9789048820719
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 17-09-2014
Prijs: € 14,95
Omvang: 64 pagina's

Bestel

NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Boeken
Carry Slee - Alle kleuters!
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws