Zoeken
Carry Slee - Rekenen in het oerwoud

Rekenen in het oerwoud

Carry Slee

Kim is blij dat de vakantie voorbij is. Het werd langzamerhand behoorlijk saai en ze begon Lisa, Daan, Frank en Quilfort te missen. Ze komen in een spannende klas... die van meester Ad. Zijn lokaal staat vol met planten en aan de muren hangen posters van olifanten en tijgers. Het lijkt wel een oerwoud! Leeftijd: 7+
Omschrijving

De kinderen van De Grote Beer groep 4
Rekenen in het oerwoud
Kim is blij dat de vakantie voorbij is. Het werd langzamerhand behoorlijk saai en ze begon Lisa, Daan, Frank en Quilfort te missen. Ze komen in een spannende klas... die van meester Ad. Zijn lokaal staat vol met planten en aan de muren hangen posters van olifanten en tijers. Het lijkt wel een oerwoud!
De kinderen leren een hoop ineuwe dingen: tafels, hoofdletters en met een vulpen schrijven! Ook richten ze een geheime dierenreddersclub op. Ze vergaderen in een hut in de bosjes achter de school. De dierenredders vinden een zielige poes. Ze nemen hem mee naar school en hopen dat hij mag blijven. Vlak voor de zomervakantie gaan de vierdegroepers bij meester Ad eten. Ze vinden het wel een beetje eng. Is zijn huis echt zo vies als hij zelf zegt? En heeft hij nou een krokodil in de vijver en een spinnenverzameling, of niet?

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Rekenen in het oerwoud - Carry Slee
ISBN: 9789048852987
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-07-2019
Prijs: € 9,99
Speelduur: 98 minuten

Bestel

Paperback: Rekenen in het oerwoud - Carry Slee
ISBN: 9789049922399
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 22-05-2007
Prijs: € 7,95
Omvang: 80 pagina's

Bestel

Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Wieteke van Dort NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Pets
Boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 4
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws