Zoeken
Lysette van Geel - Ik bepaal!

Ik bepaal!

Lysette van Geel

Een heerlijk prentenboek over wat er gebeurt als je alles zelf kunt bepalen...
Omschrijving

Misha MOET steeds van alles, zoals leren fietsen en boterhammen met pindakaas en boter eten, en dat vindt hij helemáál niet leuk. Als hij met zijn vader op weg is naar zijn eerste zwemles - waar hij écht geen zin in heeft - krijgt hij er genoeg van. Vanaf dat moment bepaalt Misha ALLES zelf! Want dat kan gewoon in een boek. Maar daarbij gaat er wel een heleboel mis... Lukt het Misha om nog voor de laatste bladzijde alles weer in orde te maken?

Fragment

Auteur: Lysette van Geel
Auteur

Lysette van Geel is journalist. Ze heeft jarenlang als verslaggever en presentator bij het NOS Jeugdjournaal gewerkt. Daar kwam ze erachter dat ze het schrijven van kinderboeken eigenlijk ook heel leuk vindt. In 2017 verscheen haar debuut, De vlucht van Omid, dat gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van de Iraanse Omid Aghondi. Operatie: oma Sjannie is haar tweede boek. Ook maakte ze samen met Aron Dijkstra het speelse prentenboek Ik bepaal!.

Edities & Details
Gebonden: Ik bepaal! - Lysette van Geel
ISBN: 9789048858620
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 03-03-2021
Prijs: € 15,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: Ik bepaal! - Lysette van Geel
ISBN: 9789048858637
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-03-2021
Prijs: € 4,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Illustrator: Aron Dijkstra NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 3 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Imagination & Play
Nieuws
De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is om te proberen om onze goede voornemens waar te maken. Een tip van ons om het jaar een stuk mooier te maken? Lees elke dag voor aan je kinderen, het is ongelofelijk goed voor ze en creëert vaak mooie herinneringen! Lees meer »

Onze cadeautips voor de kleintjes

Onze cadeautips voor de kleintjes

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor een kleintje? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het jaar rond met de vier kaboutertjes
Marianne Busser & Ron Schröder
Marianne Busser en Ron Schröder - Een corso vol verrassingen
Marianne Busser en Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws