Zoeken
Carry Slee - Het grote Pien, Noer en Tim boek

Het grote Pien, Noer en Tim boek

Carry Slee

Omschrijving

In Het grote Pien, Noer en Tim boek staan zes verhalen over de grappige Pien, de ondeugende Noer en de fantasievolle Tim. In elk verhaal beleven ze spannende avonturen! De verhalen lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn gebaseerd op het bekende avi-clib-systeem. Het eerste verhaaltje begint op het makkelijkste niveau en de bundel eindigt met avi-e3 niveau. Zo groeien de verhaaltjes met de lezer mee! Met vrolijke illustraties in kleur van Marjolein Krijger.

Leren lezen met Carry Slee. Zes AVI-boekjes in één bundel.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Het grote Pien, Noer en Tim boek - Carry Slee
ISBN: 9789049925864
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 30-08-2012
Prijs: € 9,95
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Serie: Leren lezen met Carry Slee NUR: 287 - Leren lezen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: kortverhalen THEMA: Onderwijs: eerste / moedertaal: basisgeletterdheid BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General BISAC: JUVENILE FICTION / Short Stories
Boeken
Elisabeth Mollema - Mo en Tijger lossen het op
Elisabeth Mollema
Elisabeth Mollema - Mo en Tijger gaan op reis
Elisabeth Mollema

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws