Zoeken
Carry Slee - Help! Juf is verliefd

Help! Juf is verliefd

Carry Slee

Omschrijving

Kim, Daan, Frank, Lisa en Quilfort gaan naar groep 3 van De Grote Beer. Dat vinden ze heel spannend! In de klas van juf Koosje begint het echte werk: rekenen, schrijven en lezen. Maar gelukkig is er ook tijd voor andere dingen. Ze maken een spannende speurtocht en voeren een toneelstuk op.

Na de zomervakantie gaan ze naar groep 4. De klas van meester Ad staat vol met planten en aan de muren hangen posters van olifanten en tijgers. Het lijkt wel een oerwoud! De kinderen richten een dierenreddersclub op. Het eerste dier dat ze redden is een zielig zwerfkatje. Ze nemen het mee naar school. Maar vindt meester Ad dat wel goed?

Een lekker dik boek vol vrolijke en herkenbare voorleesverhalen voor kinderen in groep 3 en 4. Met illustraties van Dagmar Stam.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Help! Juf is verliefd - Carry Slee
ISBN: 9789048860401
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 4,99
Speelduur: 102 minuten

Bestel

Gebonden: Help! Juf is verliefd - Carry Slee
ISBN: 9789049924614
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 10-03-2011
Prijs: € 13,50
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Boeken
Barbara Jurgens - Hond vs. Kat
Barbara Jurgens
Annemarie  Bon - Haas redt het bos
Annemarie Bon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws