Zoeken
Carry Slee - Verhalen uit groep 7 + 8

Verhalen uit groep 7 + 8

Carry Slee

Omschrijving

Kim, Daan, Quilfort, Frank en Lisa zitten bij meester Tom in groep 7. Ze kijken uit naar de schoolreis. Vooral de dropping vinden ze spannend. Duko en Sid halen een stom geintje uit en gaan er met de zaklantaarn vandoor. In het donkere bos doen Frank en Lisa een ontdekking die de hele schoolreis op zijn kop zet.

Na de zomervakantie gaan ze naar groep 8. Ze moeten hard werken. Eerst aan de Cito-toets en daarna aan de musical. Als Kelly ineens niet meer mee wil doen aan de musical, gaan Kim, Daan, Quilfort, Frank en Lisa op onderzoek uit. Ze ontdekken dat Kelly in gevaar is en beloven haar geheim aan niemand te vertellen. Maar mogen ze dit wel verzwijgen?

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Verhalen uit groep 7 + 8 - Carry Slee
ISBN: 9789049925093
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 29-10-2011
Prijs: € 13,50
Omvang: 160 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: drugs en verslaving THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Drugs, Alcohol, Substance Abuse BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws