Zoeken
Carry Slee - Een broodje gras en linke soep

Een broodje gras en linke soep

Carry Slee

De kinderen van De Grote Beer - groep 8
Omschrijving

Er wordt hard gewerkt in groep 8 van De Grote Beer. Eerst aan de Centrale Eindtoets en daarna aan de musical. En dat terwijl meester Dik alleen worteltjes mag eten omdat hij aan het lijnen is! Meester Dik is niet de enige die het moeilijk heeft. Lisa, Kim, Daan, Frank en Quilfort hebben al een tijdje in de gaten dat er met Kelly iets niet klopt. Als ze dan ook nog de hoofdrol voor de musical teruggeeft, besluiten ze uit te zoeken wat er aan de hand is. Het is nog veel erger dan ze hadden gedacht. Kelly is in gevaar. Ze beloven haar geheim aan niemand te vertellen. Maar mogen ze dit wel verzwijgen?

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Een broodje gras en linke soep - Carry Slee
ISBN: 9789048860364
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-01-2021
Prijs: € 9,99
Speelduur: 135 minuten

Bestel

Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education
Boeken
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli
Sanne de Bakker - De jonge Mozart
Sanne de Bakker
Greg James en Chris Smith - Super Normaal
Greg James en Chris Smith

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws