Zoeken
Carry Slee - Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest

Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest

Carry Slee

Omschrijving

De klas van Rik en Roosje heeft een verrassing: ze gaan het kerstspel spelen voor alle ouders! Alleen Roosje maakt zich zorgen, want haar oma komt ook naar het kerstfeest en die wordt vast verdrietig van het verhaal over het lieve, kleine babytje dat moet slapen in een koude stal. En oma is toch al zo droevig omdat opa dood is... Dan bedenkt Roosje met Rik een geweldig plan: ze gaan het verhaal een beetje veranderen. Het wordt een kerstfeest om nooit te vergeten!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Rik en Roosje - Een vrolijk kerstfeest - Carry Slee
ISBN: 9789049920630
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 25-10-2005
Prijs: € 6,95
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Serie: Rik & Roosje NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Kerstmis THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Christmas & Advent
Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het woordenwinkeltje
Marianne Busser & Ron Schröder
Marianne Busser & Ron Schröder - De verhaaltjesboom
Marianne Busser & Ron Schröder
Marianne Busser & Ron Schröder - De vier kaboutertjes in de zomer
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws