Zoeken
Marjet Huiberts - De schminkpietjes

De schminkpietjes

Marjet Huiberts

Als wat zou jij geschminkt willen zijn als je een Pietje was?
Omschrijving

Mano en zijn zusje Kiki mogen voor het eerst als Pietjes mee naar Nederland: wat spannend! Als ze lekker aan het spelen zijn op de boot, vinden ze een grote schminkdoos. En daar weten ze wel raad mee! Al snel zijn bijna alle Pieten op de boot geschminkt. Er lopen een panda, een eenhoorn en zelfs een blauw ei rond. Bonte Pieten, zo vrolijk! Alleen de oude Piet Diego wil er niks van weten; hij is veel te trots op zijn verdiende roetvegen. Het lijkt uit te draaien op ruzie, maar dát is natuurlijk niet de bedoeling met Sinterklaas...

Fragment

Auteur: Marjet Huiberts
Auteur

Marjet Huiberts (1960) was na haar theateropleiding een tijdlang docent dans op een basisschool. Daarna begon ze met het schrijven van liedjes en verhaaltjes voor Sesamstraat. Inmiddels schrijft ze al een hele tijd kinderboeken, waaronder de series over Aadje Piraatje en Ridder Florian.

Edities & Details
Digitale download: De schminkpietjes - Marjet Huiberts
ISBN: 9789048863174
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-11-2021
Prijs: € 4,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Gebonden: De schminkpietjes - Marjet Huiberts
ISBN: 9789048863167
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 08-11-2021
Prijs: € 14,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Illustrator: Emanuel Wiemans NUR: 227 - Sinterklaas- en kerstboeken (< 12 jaar) THEMA: Traditional, cultural or folkloric festivals, celebrations or holidays BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / General (see also Religious / Christian
Nieuws
Superleuke prentenboeken-actie: 3 voor €20!

Superleuke prentenboeken-actie: 3 voor €20!

Tot 5 december koop je op Bol.com 3 prentenboeken voor slechts €20. Ook vier van onze toptitels doen mee met deze actie. Voor welke ga jij? Lees meer »

De beste cadeautips voor Sinterklaas

De beste cadeautips voor Sinterklaas

Het is 2 december en dat betekent dat Sinterklaas dit weekend bij iedereen langskomt! Wij kunnen echt niet wachten! Ben jij nog op zoek naar een heerlijk Sinterklaasboek om dit weekend (voor) te lezen? Of zoek je er nog een voor op de verlanglijst? Mis deze boeken dan niet! Lees meer »

Onze cadeautips voor de kleintjes

Onze cadeautips voor de kleintjes

Zoek jij nog een leuke cadeautip voor een kleintje? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Wat verschijnt er in november

Wat verschijnt er in november

Het jaar vliegt voorbij, het is alweer november en er verschijnen op de valreep nog een paar hele leuke kinderboeken bij ons: een kleurboek, een boek vol puzzels en twee mooie prentenboeken! Lees meer »

Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het grappigste sinterklaasboekje ter wereld
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws