Zoeken
Cora Sakalli - Superkat

Superkat

Cora Sakalli

Een bijzonder prentenboek over hoe gewoon ook heel bijzonder kan zijn
Omschrijving

Piek wil een kat. Maar geen gewone kat, nee, Piek wil een heel BIJZONDERE kat. Vol verwachting gaat ze naar de beste uitvinder van het land. Hij gaat meteen aan de slag en een week later kan Piek haar bijzondere kat ophalen. En wauw, wat is hij mooi! Piek is súpertrots op Superkat. Maar dan komt ze erachter dat Superkat misschien een beetje té bijzonder is. Is gewoon zijn misschien bijzonder genoeg?

Fragment

Quotes
VPRO gids
'Piek wil een kat, een hele bijzondere kat die niet hoeft te kakken, lange zachte haren heeft, heel groot is, alles doet wat zij wil én kan praten. Ze gaat naar een uitvinder en binnen een week is het gepiept. Als ze 'm eenmaal heeft is Piek zo blij, en dat is ook niet gek. De superkat is enorm, paars-blauw-rood van kleur en hoeft niet op de kattenbak. Hij kan praten en brengt haar braaf naar school.
Maar na een tijdje blijken aan al deze voordelen toch wat nadelen te kleven. De superkat is niet meer welkom op school, hij is te meegaand, en in de haren komen klitten. Een prachtig, kunstzinnig boek met mooie kleuren en een kloppend verhaal.'
Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie ging ze aan de slag als adviseur in het stadhuis aan de Rotterdamse Coolsingel. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen. Haar prentenboek Superkat werd vertaald in het Zuid-Koreaans.

Edities & Details
Gebonden: Superkat - Cora Sakalli
ISBN: 9789048862085
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 28-04-2022
Prijs: € 16,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Digitale download: Superkat - Cora Sakalli
ISBN: 9789048862092
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-04-2022
Prijs: € 4,99
Omvang: 32 pagina's

Bestel

Illustrator: Berber van den Brink NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 5 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: katten inclusief grote katten BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Cats
Nieuws
Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen

Nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de feestdagen? Moon geeft advies op maat voor de kleintjes én voor de 8+-lezer.  Lees meer »

Wat verschijnt er in april

Wat verschijnt er in april

Het is lente! Hoewel het nog winter voelt, zitten wij met ons hoofd al bij het zonnige weer. We hebben deze maand weer een paar prachtige boeken voor jullie gepland. We zetten ze hier voor je op een rijtje!  Lees meer »

Boeken
Filemon Wesselink - Eddy en de reuzensnottebel
Filemon Wesselink
Amy Krouse Rosenthal - Elin de eenhoorn
Amy Krouse Rosenthal
Marianne Busser & Ron Schröder - Een T-rex voor Tibbe
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws