Zoeken
Deborah Marcero - In een potje

In een potje

Deborah Marcero

Een prachtig geïllustreerd en hartverwarmend prentenboek over vriendschap
Omschrijving

Benjamin, een jong konijn, is verzamelaar. Hij verzamelt dingen in potjes. Gewone dingen - zoals boterbloemen, veertjes, en stenen in de vorm van een hart. Op een dag komt hij een ander konijn tegen, Julia. Samen beginnen ze heel bijzondere dingen te verzamelen - zoals regenbogen, het geluid van de zee en de wind vlák voordat er sneeuw valt. En, het beste van alles is dat ze zich, als ze de potjes vasthouden en erin kijken, alle mooie bijzondere dingen herinneren die ze samen hebben gezien en gedaan. Maar dan heeft Julia op een dag verdrietig nieuws: ze gaat verhuizen. Hoe kunnen hun verzameling én hun vriendschap blijven groeien als ze elkaar niet meer kunnen zien?

Vertaald door Edward van de Vendel

Fragment

Auteur: Deborah Marcero
Auteur

Deborah Marcero is auteur en illustrator. Ze werkt met materialen zoals inkt (zowel met kwast als pen), potlood, waterverf, gouache, kleurpotloden, houtskool en digitaal. Als ze niet aan het tekenen, schrijven, lezen of lesgeven is, vind je haar op haar fiets, in haar tuin, op de skipiste, in haar kajak of knuffelend met haar hond Bear.

Edities & Details
Gebonden: In een potje - Deborah Marcero
ISBN: 9789048864706
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 01-06-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: In een potje - Deborah Marcero
ISBN: 9789048864713
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-06-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Vertaler: Edward van de Vendel NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: natuur, dieren, de natuurlijke wereld THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Nature & the Natural World / General (see also headings under Animals)
Nieuws
Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen

Nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de feestdagen? Moon geeft advies op maat voor de kleintjes én voor de 8+-lezer.  Lees meer »

Kinderboekenweek 2022

Kinderboekenweek 2022

Van 5 t/m 16 oktober 2022 vindt de Kinderboekenweek plaats. Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen. Lees snel verder voor boekentips vol natuur-avontuur! Lees meer »

Boeken
Lysette van Geel - Ik bepaal!
Lysette van Geel
Marjet Huiberts - Ziza wil geen ninja zijn
Marjet Huiberts
Mattias Danielsson - Oma, Max en ik
Mattias Danielsson

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws