Zoeken
Carry Slee - Een kringetje van tralala

Een kringetje van tralala

Carry Slee

Omschrijving

De Kinderen van De Grote Beer groep 1
Een Kringetje van tralala
De Grote Beer, zo heet de school van Jasper, Daan, Quilfort, Frank en Houda. Kim is net vier en zit nog niet zo lang in de groep van Juf Inge. Ze vindt school leuk, maar wel erg spannend. Ook Frank vindt het nog een beetje eng als het zijn beurt is om in de kring iets te vertellen, En hij durft nite te ' elastieken', als de groep naar gymnastiek gaat.
In de loop van het schooljaar komen er steeds nieuwe kleuters bij en gebeurt er van alles. De kinderen spelen een toneelstuk voor Sinterklaas, vieren een vrolijk carnavalsfeest en gaan in de lente naar de kinderboperderij. Als het zomer wordt, nemen Kim en haar vriendjes met juf Inge afscheid van de oudste kleuters.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Een kringetje van tralala - Carry Slee
ISBN: 9789048858255
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-04-2020
Prijs: € 4,99
Speelduur: 89 minuten

Bestel

Paperback: Een kringetje van tralala - Carry Slee
ISBN: 9789049922368
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 19-05-2007
Prijs: € 7,95
Omvang: 77 pagina's

Bestel

Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 078 - Luisterboeken NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie BISAC: JUVENILE FICTION / General
Nieuws
Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Tijd om een nieuw luisterboek aan te schaffen en daar bij weg te dromen! Voor alle Carry Slee-fans, iedereen die nog een nieuw boek zoekt of al heel lang wil lezen: grijp in februari je kans! Lees meer »

Boeken
Barbara Jurgens - Hond vs. Kat
Barbara Jurgens
Carry Slee - Iris en Michiel
Carry Slee
Carry Slee - Hieperdepiep!
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws