Zoeken
Carry Slee - 9+ Omnibus: Verdriet met mayonaise, Bikkels en Link

9+ Omnibus: Verdriet met mayonaise, Bikkels en Link

Carry Slee

Omschrijving

VERDRIET MET MAYONAISE:
Als Leentje haar vaders auto langs de kant van de weg ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met hem meerijden. Maar als ze dichterbij komt schrikt ze: haar vader kust een vrouw, en die vrouw is niet haar moeder! In groep acht is een iPod gestolen. Een aantal kinderen weet zeker dat Paultje dat heeft gedaan. Maar Leentje betwijfeld of Paul de dader is en belsuit hem te helpen.

BIKKELS:
De eigenaar van het snoepwinkeltje bij school discrimineert Murat. Zij vrienden Dorus, Jennifer en Katja zijn woedend en bedenken een actie die inslaat als een bom! Ook tijdens de repetities van de grote toneelvoorstelling krijgt Murat telkens racistische opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. Hij kan het getreiter niet meer aan. Wat moet hij doen?

LINK:
Joeri baalt omdat die nieuwe opschepperige jongen nou net bij hem in de klas is gekomen. Joeris's vrienden denken er anders over, het lijkt wel of ze alles doen wat Dennis wil. Totdat hun geheime hut op het Bliksemveld wordt vernield....

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: 9+ Omnibus: Verdriet met mayonaise, Bikkels en Link - Carry Slee
ISBN: 9789049923341
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-10-2008
Prijs: € 15,00
Omvang: 287 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Boeken
Tjerk Noordraven - De kerkhofkrijgers
Tjerk Noordraven
Robin Raven - De kracht van pak
Robin Raven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws