Zoeken
Carry Slee - Rik en Roosje Juf moet in de zak / een vrolijk kerstfeest

Rik en Roosje Juf moet in de zak / een vrolijk kerstfeest

Carry Slee

Omschrijving

De klas van Rik en Roosje heeft een verrassing: ze gaan het kerstspel spelen voor alle ouders! Alleen Roosje maakt zich zorgen, want haar oma komt ook naar het kerstfeest en die wordt vast verdrietig van het verhaal over het lieve, kleine babytje dat moet slapen in een koude stal. En oma is toch al zo droevig omdat opa dood is... Dan bedenkt Roosje met Rik een geweldig plan: ze gaan het verhaal een beetje veranderen Het wordt een kerstfeest om nooit te vergeten!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Rik en Roosje Juf moet in de zak / een vrolijk kerstfeest - Carry Slee
ISBN: 9789049923266
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 21-10-2008
Prijs: € 4,95
Omvang: 64 pagina's

Bestel

Serie: Rik & Roosje NUR: 272 - Kleuterboeken THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Christmas & Advent BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Other, Non-Religious
Boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - De vier kaboutertjes in de herfst
Marianne Busser & Ron Schröder

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws