Zoeken
Carry Slee - Geklutste geheimen met strafwerk toe

Geklutste geheimen met strafwerk toe

Carry Slee

Omschrijving

Jeroen weet waar het gestolen geld voor het schoolreisje gebleven is. Maar hij durft het aan niemand te vertellen, want hij is bedreigd door de daders. Het kookcafé, waar op woensdagmiddag de lekkerste dingen gemaakt worden, verandert in een detectivebureau. Alle kinderen proberen erachter te komen wie de dief is. En Jeroen werkt zich, door zijn zwijgen, steeds verder in de nesten.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Geklutste geheimen met strafwerk toe - Carry Slee
ISBN: 9789049920821
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-10-2005
Prijs: € 10,95
Omvang: 104 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Drugs, Alcohol, Substance Abuse
Boeken
Cora Sakalli - Pamoek
Cora Sakalli
Tjerk Noordraven - De kerkhofkrijgers
Tjerk Noordraven
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws