Zoeken
Cora Sakalli - Pamoek

Pamoek

Cora Sakalli

Een sfeervol en spannend verhaal over een onverwachte vriendschap
Omschrijving

Na de scheiding van haar ouders vertrouwt de dertienjarige Franka niemand meer. Haar beste vriendin heeft ze al maanden niet gesproken en haar moeder lijkt maar niet te snappen waarom ze niet naar haar vader wil. Als ze toch naar hem toe moet, besluit ze weg te lopen.

Orkun voelt zich vreselijk schuldig over de dood van zijn buurman Wessel. Als Wessels kat, Pamoek, gaat zwerven en Orkun verhuist, besluit hij de kat in het diepste geheim mee te nemen.

Een kat verbergen valt niet mee. Orkun hoopt op hulp van zijn nieuwe buurmeisje Franka. Maar hoe vraag je hulp aan iemand die niemand vertrouwt? En wat als zij Pamoek naar het asiel besluit te brengen?

Auteur: Cora Sakalli
Auteur

Cora Sakalli (1982) groeide op in Lekkerkerk en studeerde filosofie in Rotterdam. Na haar studie werkte ze jarenlang als adviseur in het stadhuis aan de Coolsingel. Nu werkt ze voor de gemeente en schrijft ze kinderboeken en -verhalen. Eerder schreef ze het spannende 10+-boek Rennen!, dat goed werd ontvangen.

Edities & Details
Gebonden: Pamoek - Cora Sakalli
ISBN: 9789048868650
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 20-06-2023
Prijs: € 17,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Pamoek - Cora Sakalli
ISBN: 9789048868667
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-06-2023
Prijs: € 8,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar THEMA: Children’s / Teenage personal and social topics: multicultural THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: echtscheiding THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: drugs en verslaving BISAC: JUVENILE FICTION / Family / General (see also headings under Social Themes) BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Bies van Ede - Biko en Loeki
Bies van Ede
Holly Black & Cassandra Clare - Magisterium boek 5 - De Gouden Toren
Holly Black & Cassandra Clare
Brandon Robshaw - De waanzinnige wens
Brandon Robshaw

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws