Zoeken
Carry Slee - Zomerbundel 10+

Zomerbundel 10+

Carry Slee

Een fijne dikke Carry Slee-bundel met vier verhalen voor een zomer vol leesplezier!
Omschrijving

Bikkels
Murat kan ontzettend goed toneelspelen. Zo goed zelfs dat hij als enige uit zijn klas in een speciale voorstelling mag spelen, samen met kinderen van scholen uit de hele stad. Maar Murats enthousiasme verdwijnt al snel als blijkt dat niet iedereen bij de toneelclub hem erbij wil hebben. Dave, een van de andere kinderen, maakt de hele tijd nare opmerkingen, alleen maar omdat Murats ouders uit Turkije komen. Durft hij er iets van te zeggen?

Link
In Het Bliksemeiland heeft Joeri moeite met Dennis, die nieuw is in de klas. Hij begrijpt niet dat zijn vrienden niet doorhebben hoe gemeen Dennis is. Als Joeri hem op een leugen betrapt doet hij er alles aan om erachter te komen welk geheim Dennis voor de rest van de groep verbergt...
In Vervalst maakt Annemiek zich zorgen over de naderende Cito-toets. Ze staat er niet goed voor en is bang dat ze straks niet naar dezelfde school als al haar vrienden mag gaan. Dat sommige kinderen uit de klas haar pesten, helpt ook niet mee. Wie van hen bekladt telkens haar spullen?

Confetticonflict
Jasmijn wil niets liever dan turnen, maar ze mag zich van haar vader niet aanmelden voor het sportinternaat waar ze graag naartoe wil. Samen met Mark bedenkt ze een list om tóch stiekem de toelatingstest te kunnen doen. Mark heeft ondertussen hele andere dingen aan zijn hoofd: hij is ongerust over zijn vader, die de laatste tijd wel erg veel tijd doorbrengt met ene Rob. Wat zou daar achter zitten?

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: Zomerbundel 10+ - Carry Slee
ISBN: 9789048868568
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 19-06-2023
Prijs: € 7,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Paperback: Zomerbundel 10+ - Carry Slee
ISBN: 9789048868551
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 14-06-2023
Prijs: € 17,50
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar THEMA: Kinderen/ tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: spijbelen en schoolproblemen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying
Boeken
Barbara Jurgens - De wolventemmer - Opgejaagd
Barbara Jurgens
Greg James en Chris Smith - Super Normaal en de superschurken
Greg James en Chris Smith

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws