Zoeken
Carry Slee - Afblijven - Stripboek

Afblijven - Stripboek

Carry Slee

Na het stripboek van Spijt! nu ook Slee-klassieker Afblijven als strip verkrijgbaar
Omschrijving

Melissa springt een gat in de lucht als ze mee mag dansen in een videoclip.
Jordi, Melissa's vriend, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo goed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, gebruikt ze drugs. En dat loopt steeds meer uit de hand. Jordi staat machteloos. Wat kan hij doen om Melissa te helpen?

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Auteur: Ahmad Resh
Auteur

Ahmad Resh (1989) is scenarioschrijver van diverse stripboeken, waaronder een bewerking van de jeugdroman Spijt! en de thriller Terug naar de kust. Resh begon zijn carrière bij weekblad Donald Duck en vertaalde onder andere stripboeken vanuit het Engels, Duits en Turks.

Edities & Details
Digitale download: Afblijven - Stripboek - Carry Slee
ISBN: 9789048871797
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-06-2024
Prijs: € 7,99
Omvang: 48 pagina's

Bestel

Paperback: Afblijven - Stripboek - Carry Slee
ISBN: 9789048871780
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 14-06-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 48 pagina's

Bestel

Illustrator: Ralf van der Hoeven NUR: 362 - Strips voor kinderen (geen informatieve strips) THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: drugs en verslaving THEMA: Kinderen/ tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: spijbelen en schoolproblemen BISAC: JUVENILE FICTION / Comics & Graphic Novels / General BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Drugs, Alcohol, Substance Abuse

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws