Zoeken
Diverse auteurs - Het zonnige zomerboek – Beestenboel

Het zonnige zomerboek – Beestenboel

Diverse auteurs

Een prachtig zomers luisterboek met heel veel nieuwe vrolijke dierenverhalen!
Omschrijving

In dit deel vind je de allerleukste voorleesverhalen over alles wat met onze beste dierenvriendjes te maken heeft. Over met een olifant op fietsvakantie gaan, over dierlijke geluiden op de camping, en over een Slagroomfant die met haar slurf héél veel ijsjes van slagroom voorziet...

Luister voor nog veel meer zomerse verhalen naar Het zonnige zomerboek - Sprookjes en Het zonnige zomerboek - Thuisvakantie!

Met verhalen van Karine Jekel, Barbara Jurgens, Marloes Kemming, Sam Loman en Elisabeth Mollema.

Fragment

Auteur: Karine Jekel
Auteur

Auteur: Marloes Kemming
Auteur

Marloes Kemming werd in 1983 geboren in Druten, een dorpje aan de Waal. Na een studie kunstgeschiedenis in Groningen, de kunstacademie in Antwerpen en een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar, ging ze in Amsterdam wonen. Daar schrijft ze romans, kinderboeken en artikelen. Naast schrijven houdt Marloes enorm van lezen, reizen en lekker eten.

Auteur: Barbara Jurgens
Auteur

Barbara Jurgens is een succesvol scenarioschrijver voor tv en series. Haar jeugdfilm Vechtmeisje ontving zowel de jury- als publieksprijs voor Beste Nederlandse Familiefilm én werd uitgeroepen tot beste Europese film van het jaar. Barbara schreef de jeugdromans De wolventemmer, De wolventemmer - Opgejaagd en Het Reservaat, het kinderboek Het wilde leven van Benjamin Bontje en het voorleesboek Hond vs. Kat. In 2024 verschijnt haar nieuwste boek: Atalante.

Auteur: Sam Loman
Auteur

Sam Loman (1983) is illustrator, fotograaf, ontwerper, grafisch vormgever én auteur. Als klein meisje was ze voortdurend aan het knutselen en tekenen en op haar zestiende wist ze al dat ze kinderboekenillustrator wilde worden. Ze studeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en gaf nog tijdens haar stage haar eerste kinderboek uit. Inmiddels heeft ze meerdere boeken en een eigen stationary-lijnen uitgebracht.

Auteur: Elisabeth Mollema
Auteur

Elisabeth Mollema (1949) heeft meer dan 70 kinderboeken op haar naam staan en werd meermaals getipt door de Nederlandse Kinderjury. Ze schreef o.a. de spannende boeken voor 8+ over Siggi & de Vikingen en vijf stoere AVI-bundels over speurhelden Mo en Tijger.

Edities & Details
Audio download: Het zonnige zomerboek – Beestenboel - Diverse auteurs
ISBN: 9789048859009
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-06-2020
Prijs: € 9,99
Speelduur: 79 minuten

Bestel

Voorlezer: Sanne Bosman NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Ontwikkeling: tijd en seizoenen BISAC: JUVENILE FICTION / General
Boeken
Barbara Jurgens - Hond vs. Kat
Barbara Jurgens
Annemarie  Bon - Haas redt het bos
Annemarie Bon
Carry Slee - Hieperdepiep!
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws