Zoeken
Carry Slee - Wiebelbiebeltanden

Wiebelbiebeltanden

Carry Slee

Omschrijving

De kinderen van De Grote Beer groep 2
Wiebelbiebeltanden
De vakantie is voorbij, de deuren van basisschool De Grote Beer gaan weer open, Daan, Kim, Frank, Lisa en Quilfort horen nu bij de grote kleuters. Ze leren veters strikken en hun naam schrijven, maar doen ook wel eens stoute dingen. Zo komen ze allevijf te laat op school als ze Daans vergeten rugtas op gaan halen! Als juf Inge, die zo van griezelverhalen houdt, jarig is, trakteren de kinderen haar op een lekker enge spokendag. Voor het kerstfeest mogen ook de vaders en moeders op school komen. De kleuters nemen borden en bestek mee voor een echt kerstdiner in de klas. En de schoolfoto van dit jaar wordt wel heel bijzonder, want net als de fotograaf afdrukt, houdt Kim haar wiebeltand in haar hand!

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Wiebelbiebeltanden - Carry Slee
ISBN: 9789048858248
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-04-2020
Prijs: € 4,99
Speelduur: 86 minuten

Bestel

Paperback: Wiebelbiebeltanden - Carry Slee
ISBN: 9789049922375
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 19-05-2007
Prijs: € 7,95
Omvang: 78 pagina's

Bestel

Serie: De kinderen van De Grote Beer Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 078 - Luisterboeken NUR: 281 - Fictie 4 - 6 jaar THEMA: Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General
Boeken
Annemarie  Bon - Haas redt het bos
Annemarie Bon
Carry Slee - Iris en Michiel
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws