Zoeken
Tjerk Noordraven - Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan

Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan

Tjerk Noordraven

Omschrijving

Op de wereld lopen tal van monsters rond, waarvan bijna niemand het bestaan weet. Waar er in de middeleeuwen nog uitgebreid over deze wonderlijke wezens werd geschreven, wordt er vandaag de dag gedaan alsof ze niet bestaan. Maar niets is minder waar.

In deze rijkgeïllustreerde monster-encyclopedie lees je alles wat je moet weten over wonderlijke wezens als de bonnacon, de crocotta en de Mongoolse doodsworm. Maar liefst 150 fascinerende en huiveringwekkende monsters komen uitgebreid aan bod. Van de afanc tot de zombie, en alles wat ertussenin zit.

Dit boek zorgt niet alleen voor uren leesplezier... Het kan je leven redden!

Fragment

Auteur: Tjerk Noordraven
Auteur

Tjerk Noordraven (1987) zag ooit een geest op een kerkhof in Frankrijk. Sindsdien zit hij graag tussen de zerken. Zijn huis staat vol met vleermuizen op sterkwater.Hij schrijft bijna elke dag, behalve als hij de avond van tevoren knoflook heeft gegeten. Dan heeft hij vreemd genoeg nooit inspiratie... Hij is bekend van De engste serie ooit en zijn spannende en grappige series Monster Zoo en Meester Spion.

Edities & Details
Gebonden: Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan - Tjerk Noordraven
ISBN: 9789048845866
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 25-09-2019
Prijs: € 24,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan - Tjerk Noordraven
ISBN: 9789048845873
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 25-09-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Illustrator: Madeleine Kuijper NUR: 222 - Naslagwerken, woordenboek, atlas (< 12 jaar) NUR: 252 - Naslagwerken, woordenboek, atlas (> 12 jaar) NUR: 345 - Volkssprookjes, sagen en legenden THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 11 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: bovennatuurlijke en mythologische wezens BISAC: JUVENILE NONFICTION / General

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws