Zoeken
Carry Slee - Het grote leesplezierboek van Carry Slee

Het grote leesplezierboek van Carry Slee

Carry Slee

Omschrijving

Je hoeft geen stoere ridder of een dappere prinses te zijn om een held te zijn. Dat bewijzen de verhalen van Carry Slee wel. Soms heb je alleen een beetje moed en lef nodig. En de juiste vrienden.
Zo besluiten Michiel en Bo op zoek te gaan naar de daders die de dieren op de kinderboerderij pesten. Als Michiel een eend probeert te bevrijden die met zijn poten aan elkaar is gebonden, denkt de politie zelfs dat hij het heeft gedaan. Tijd dus om de echte daders op te sporen!
En Abdoul is ook een held. Hij heeft helemaal niks met het ¿paardengedoe¿ van zijn vriendinnetje Pleun. Toch bedenkt juist hij een supergoed plan om haar lievelingspony te redden.

Het grote leesplezierboek van Carry Slee is een lekker dik (voor)leesboek over kinderen die dapperder zijn dan ze denken. In deze bundel vind je twee succestitels van Carry Slee: Ridder Schijtebroek en Meester Paardenpoep. Met nieuwe illustraties van Kristel Steenbergen.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Het grote leesplezierboek van Carry Slee - Carry Slee
ISBN: 9789048853960
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 06-08-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Gebonden: Het grote leesplezierboek van Carry Slee - Carry Slee
ISBN: 9789049924904
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 28-09-2011
Prijs: € 10,00
Omvang: 143 pagina's

Bestel

NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Boeken
Nadia Shireen - Grimwoud
Nadia Shireen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws