Zoeken
Carry Slee - Carry Slee omnibus 7+

Carry Slee omnibus 7+

Carry Slee

Omschrijving

4 geweldige verhalen in één bundel: Ridder Schijtebroek, Drakenpad, De Smoezenkampioen en Hokus Pokus... Plas!

Ridder Schijtebroek
Michiel en Bo helpen graag op de kinderboerderij. Maar de laatste tijd gebeuren er rare dingen. Er worden hokken vernield en dieren gepest. Als Michiel een eend probeert te bevrijden waarvan de poten aan elkaar gebonden zijn, denkt de politie dat hij het gedaan heeft. Michiel en Bo proberen de echte daders op te sporen.

Het Drakenpad
Floortje woont sinds kort met haar moeder in een nieuw huis. Ze vindt er niks aan en mist haar vader erg. Hij stuurt Floortje een knuffel, een tijger, om haar te troosten. Ze neemt Tarzan mee naar het Drakenpad, een geheimzinnig paadje in het bos bij haar huis. Maar tot haar grote schrik wordt Tarzan door een draak gekidnapt!

De Smoezenkampioen
Thijs heeft altijd een smoesje klaar als hij iets hardop moet lezen. Dan heeft tenminste niemand in de gaten dat hij dat niet goed kan. Maar meester Koen heeft hem door. Thijs maakt zich zorgen. Moet hij soms naar een speciale school? Dat wil hij helemaal niet! Zeker niet nu het grote voetbaltoernooi nadert...

Hokus Pokus... Plas!
Milan vindt er niks aan dat Angelique, de dochter van zijn moeders nieuwe vriend, elk weekend komt logeren. Ze pikt niet alleen zijn nieuwe zolderkamer in, maar probeert hem ook nog op allerlei manieren zwart te maken. Zelfs Milans eigen vrienden trappen er bijna in. Gelukkig heeft Milan Kazan nog, de hond uit de buurt die hij altijd mag uitlaten.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Carry Slee omnibus 7+ - Carry Slee
ISBN: 9789048849192
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 20-06-2019
Prijs: € 15,00
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: humor THEMA: Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / General
Boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 5
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws