Zoeken
Carry Slee - Ridder Schijtebroek

Ridder Schijtebroek

Carry Slee

Omschrijving

Michiel en zijn vriendinnetje Bo helpen graag op de kinderboerderij. Maar de laatste tijd gebeuren er rare dingen. Hokken worden vernield en dieren gepest.
Als Michiel een eend probeert te bevrijden waarvan de poten aan elkaar gebonden zijn, denkt de politie dat hij het gedaan heeft. Michiel en Bo proberen de echte daders op te sporen.
Ridder Schijtebroek werd bekroond door de Nederlandse Kinderjury.
Carry Slee (1949) is een van de succesvolste schrijvers van kinderen jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Ridder Schijtebroek - Carry Slee
ISBN: 9789048852871
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-06-2019
Prijs: € 4,99
Speelduur: 74 minuten

Bestel

Gebonden: Ridder Schijtebroek - Carry Slee
ISBN: 9789049921484
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 02-03-2007
Prijs: € 11,95
Omvang: 95 pagina's

Bestel

NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories
Boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 2
Tjerk Noordraven

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws