Zoeken
Carry Slee - Ridder Schijtebroek

Ridder Schijtebroek

Carry Slee

Als blijkt dat Bianca, de lievelingspony van Pleun, weg moet, bedenkt Abdoul een supergoed plan om haar te redden. Leeftijd: 7+
Omschrijving

Michiel en zijn vriendinnetje Bo helpen graag op de kinderboerderij. Maar de laatste tijd gebeuren er rare dingen. Hokken worden vernield en dieren gepest.
Als Michiel een eend probeert te bevrijden waarvan de poten aan elkaar gebonden zijn, denkt de politie dat hij het gedaan heeft. Michiel en Bo proberen de echte daders op te sporen.
Ridder Schijtebroek werd bekroond door de Nederlandse Kinderjury.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Ridder Schijtebroek - Carry Slee
ISBN: 9789048852871
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-06-2019
Prijs: € 4,99
Speelduur: 73 minuten

Bestel

NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / General BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories
Boeken
John Kelly - De Monsterdokter
John Kelly
Carry Slee - Het drakenpad
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws