Zoeken
Carry Slee - Durf te schrijven!

Durf te schrijven!

Carry Slee

Omschrijving

Hét boek vol tips & tricks van de bekendste kinderboekenschrijfster van Nederland!

'Carry, ik wil schrijver worden, kun jij me helpen?'
Deze vraag wordt ontzettend vaak aan Carry gesteld. Nu komt ze met het antwoord: in Durf te schrijven! deelt ze al haar schrijfgeheimen met jou. Hoe je inspiratie krijgt en jezelf ertoe zet om nu écht de pen op te pakken. Hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal een pakkend begin heeft en dat je personages gaan leven. Hoe je het plot van jouw boek zo spannend, ontroerend of interessant maakt, dat niemand meer kan stoppen met lezen.
Met aansprekende opdrachten en grappige anekdotes over haar eigen schrijfervaringen loodst Carry je door het schrijfproces heen. In een toegankelijke stijl laat ze je zien dat er niets zo heerlijk is als schrijven. Aan de slag, durf te schrijven!

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Durf te schrijven! - Carry Slee
ISBN: 9789048847020
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-03-2019
Prijs: € 25,00
Omvang: 176 pagina's

Bestel

Digitale download: Durf te schrijven! - Carry Slee
ISBN: 9789048847037
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-03-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 176 pagina's

Bestel

Illustrator: Aimée de Jongh NUR: 400 - Informatief en entertainment NUR: 460 - Hobby's THEMA: Hobby‘s THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Taalonderwijs: schrijfvaardigheid THEMA: Taalgidsen: creatief schrijven BISAC: LANGUAGE ARTS & DISCIPLINES / Composition & Creative Writing
Boeken
Karin Luttenberg - Handlettering doe je zo!
Karin Luttenberg

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws