Zoeken
Kathleen Vael - Flirttips van een dyslexiediva

Flirttips van een dyslexiediva

Kathleen Vael

Een spannend verhaal voor iedereen die niet en wél van lezen houdt!
Omschrijving

Een spannend verhaal voor iedereen die niet¿ en wél van lezen houdt!
Kobra haat lezen. En schrijven ook. Ze leest de woorden verkeerd. Ze maakt fouten bij het schrijven. Het lijkt wel alsof alles in het leven om lettertjes draait. Schoolboeken, muziekteksten, toneelscripts, alles!

Ze wordt er knettergek van. Maar op een dag gebeurt er iets wonderlijks. Terwijl de letters voor Kobra's ogen dansen, hoort ze wat er staat. Een wonder? Misschien. Vanaf dat moment hoort Kobra alles. Van schoolboeken tot liefdesbriefjes tot aan de flirttips in de meidenmagazines. En dat laatste is best handig als je verliefd bent op de leukste jongen van de klas met de stoerste naam, Ravir! Algauw blijkt dat Kobra soms meer hoort dan ze leuk vindt. En ook dat er meer voor nodig is dan goed luisteren naar flirttips om de titel dyslexiediva te verdienen.

Flirttips van een dyslexiediva behandelt het thema dyslexie, een probleem waar veel kinderen last van hebben. Lezen is voor dyslectische kinderen een zeer lastige opgave en het bederft daardoor het leesplezier. De opmaak van dit boek houdt rekening met de problemen waar kinderen met dyslexie tegen aanlopen.

Door de vrolijke illustraties van Kristel Steenbergen is dit boek een must-have voor dyslectische kinderen én iedereen die van spannende verhalen houdt.

Fragment

Auteur: Kathleen Vael
Auteur

Edities & Details
Audio download: Flirttips van een dyslexiediva - Kathleen Vael
ISBN: 9789048847563
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-08-2018
Prijs: € 9,99
Speelduur: 91 minuten

Bestel

Voorlezer: Georgina Verbaan NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE NONFICTION / General
Boeken
Bies van Ede - Biko en Loeki
Bies van Ede
Ruby Coene - De Zussenmeren
Ruby Coene
May-Britt Mobach - Cleo & Bast
May-Britt Mobach

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws