Zoeken
IzzyLove-ambassadeur Emma over de High Tea met Manon Sikkel
  Precies een week geleden waren Manon Sikkel en elf van haar ambassadeurs hier op de uitgeverij om... ja, wat kwamen ze daar eigenlijk doen? Emma, één van de enthousiaste IzzyLove-fans (die haar lievelingsschrijfster trouwens toevallig al had ontmoet in de trein op weg naar de High Tea) schreef een verslagje. 

IzzyLove-ambassadeur Emma over de High Tea met Manon Sikkel

Gepubliceerd op 5 mei, 2012 om 00:00

 

'We kwamen binnen en zagen gelijk een supermooi gedekte tafel met een heleboel lekkere dingen. Aan de linkerkant van de lange tafel lagen de boeken die Manon Sikkel geschreven. Als een soort tafelkleed lagen er posters van al haar boeken op tafel. Toen iedereen er was konden we beginnen.

 

We begonnen met Manon te helpen met haar nieuwe boek. We vinden allemaal dat het een superleuk boek gaat worden maar meer vertel ik er nog niet over. Dan moet je het zelf maar lezen als het boek uitkomt. Toen dat een beetje klaar was ging Manon de tussenhoofdstukjes voorlezen. Ook die moet je zelf maar lezen. Manon kan heel goed en realistich schrijven dus het was heel speciaal en tof om ernaar te luisteren.

 

Daarna kwam we bij het leukste stuk van de dag. We mochten onze boeken die we hadden meegenomen laten signeren!!! We mochten ook nog met Manon op de foto, dus onze dag kon echt niet meer stuk. Toen kwamen langzamerhand alle ouders weer binnen druppelen. We kregen een tasje mee met een envelop waar je je ingevulde stemformulieren in op kon sturen naar de uitgeverij. Ook een boekje van de uitgeverij en een heleboel boekenleggers. Het was een superdag!

 

Groetjes, Emma'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws