Zoeken
Grootse tv-campagne voor het ‘Het nieuwe spookhuis’
Uitgeverij Moon is gestart met een grote herlancering van Het nieuwe spookhuis van Tjerk Noordraven. Er ligt een speciale €7,50-editie van Het nieuwe spookhuis in de boekwinkel en bovendien wordt het griezelboek extra in de kijker gezet met een grootste tv-campagne. De griezelige tv-spot is gedurende de hele sinterklaasperiode te zien op NPO3.

Grootse tv-campagne voor het ‘Het nieuwe spookhuis’

Gepubliceerd op 26 november, 2018 om 00:00, aangepast op 7 september, 2021 om 15:48

In Het nieuwe spookhuis trekt het spookhuis van de vader van Nera plots minder bezoekers omdat er een tweede spookhuis op de kermis is. Dat spookhuis is veel enger. Het heeft een mummie die uit zijn sarcofaag kruipt, een faun en zelfs een doodenge vampier die dreigend op je afspringt. Nera gaat op onderzoek uit en ontdekt dat de griezels in het spookhuis echt zijn. Ze zijn ontvoerd door Herwald, de eigenaar van het nieuwe spookhuis. Nera besluit de griezels te helpen. Maar dat kan weleens heel gevaarlijk worden... 

Het nieuwe spookhuis van Tjerk Noordraven is het eerste deel uit de griezelreeks De engste serie ooit, geschikt voor lezers vanaf 9 jaar. De Transsylvanië Express (deel 2) en De horrorhoeve (deel 3) zijn ook overal verkrijgbaar.

Bekijk hier de tv-spot van Het nieuwe spookhuis!

 

Auteurs
Auteur: Tjerk Noordraven

Tjerk Noordraven (1987) zag ooit een geest op een kerkhof in Frankrijk. Sindsdien zit hij graag tussen de zerken. Zijn huis staat vol met vleermuizen op sterkwater.Hij schrijft bijna elke dag, behalve als hij de avond van tevoren knoflook heeft gegeten. Dan heeft hij vreemd genoeg nooit inspiratie... Hij is bekend van De engste serie ooit en zijn spannende en grappige series Monster Zoo en Meester Spion.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws