Zoeken
Na 12,5 jaar eindelijk een vervolg op Pizzamaffia!
Pizzamaffia slaat door is het vervolg op het populaire boek Pizzamaffia van Khalid Boudou. Al meer dan tien jaar wordt het boek op middelbare scholen graag gelezen en nu is er eindelijk een vervolg!

Na 12,5 jaar eindelijk een vervolg op Pizzamaffia!

Gepubliceerd op 24 juli, 2019 om 00:00, aangepast op

Pizzamaffia slaat door

Vijf jaar na de pizzaoorlog uit Pizzamaffia runt Haas zelf de succesvolle pizzeria Melodia. Na de dood van zijn vader leidt hij een rustig leventje. Maar als snel brengt Haas' nieuwe superstagiair Hero – trotse vmbo'er en slipperdragende lachgasjunk – weer wat leven in de brouwerij.
Melodia komt op zijn kop te staan wanneer vluchteling Ziad, een van hun nieuwe vrienden, in paniek opbelt en vertelt dat hij wordt opgejaagd door een woedende menigte die hem uitmaakt voor aanrander. Niet veel later staan een paar beruchte motorboys bij Ziad op de stoep. De pizzacrew vreest voor de ondergang van de zaak wanneer het team Ziad in bescherming neemt. Is Ziad wel zo onschuldig als hij beweert te zijn?

Een verhaal over de bizarre gevolgen die social media kan hebben, vluchtelingenproblematiek en de kracht van vriendschap

Khalid Boudou (1974) werd in één klap beroemd met zijn debuutroman Het Schnitzelparadijs, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor voor bestverkochte debuut ontving. De gelijknamige film en tv-serie werden eveneens een groot succes. Ook zijn tweede roman, De President, werd verfilmd. Zijn young adult-roman Pizzamaffia werd bekroond met de Debuutprijs van de Jonge Jury en is ook verfilmd. Khalid was columnist voor o.a. AD en BNR Nieuwsradio. Ook werkte hij als leraar Nederlands en bezoekt hij het hele jaar scholen om lezingen, workshops en optredens te geven. Met zijn humoristische schrijfstijl en optredens weet hij veel jongeren aan te spreken.

Houd voor meer nieuws over het boek de website en social media in de gaten!

Auteurs
Auteur: Khalid Boudou

Khalid Boudou (1974) werd in één klap beroemd met zijn debuutroman Het Schnitzelparadijs, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor voor bestverkochte debuut ontving. De gelijknamige film en tv-serie werden eveneens een groot succes. Ook zijn tweede roman, De President, werd verfilmd. Zijn young adult-roman Pizzamaffia werd bekroond met de Debuutprijs van de Jonge Jury en is verfilmd. Khalid was columnist voor o.a. AD en BNR Nieuwsradio. Ook werkte hij als leraar Nederlands en bezoekt hij het hele jaar scholen om lezingen, workshops en optredens te geven. Met zijn humoristische schrijfstijl en optredens weet hij veel jongeren aan te spreken.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws