Zoeken
Grote winatie!
Vier het verschijnen van Wie is dat op dit uur? van Lemony Snicket (half februari 2013) en Het mes dat niet wijkt van Patrick Ness (half januari 2013) met ons mee! Doe mee met de prijsvragen en win een STREET by 50 headphone (t.w.v. € 200!), gesigneerd door de wereldberoemde rapper 50 Cent!

Grote winatie!

Gepubliceerd op 11 januari, 2013 om 00:00

 

Wereldwijde bestsellers

We luiden het nieuwe jaar goed in met de Nederlandse vertalingen van twee wereldwijde bestsellers. Na de internationale bestsellerserie Ellendige avonturen – waarvan er wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren zijn verkocht! – staat de wereldberoemde Lemony Snicket op het punt de details van zijn zeer ongewone jeugd te onthullen. Dit doet hij in zijn nieuwe boek Wie is dat op dit uur? (half februari 2013), deel 1 uit De verkeerde vragen.


Daarnaast zal half januari 2013 het eerste deel uit de Chaos-trilogie verschijnen: Het mes dat niet wijkt door Patrick Ness. Prentissdorp herbergt een geheim dat zo verschrikkelijk is dat Todd noodgedwongen op de vlucht moet slaan. Maar hoe ontsnap je als iedereen je kan horen? De film van dit boek staat gepland voor 2014 en wordt verfilmd door Lionsgate Studios (bekend van o.a. The Hunger Games en The Twilight Saga)


Meedoen met de prijsvragen

Like de Facebookpagina’s van Lemony Snicket en de Chaos-trilogie en stuur je volledige antwoord in vóór 1 maart 2013. Op deze pagina’s staan de volledige prijsvragen vermeld. Deel ze met al je vrienden op Facebook en Twitter. Succes!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws