Zoeken
Leesfragment 'Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe'
Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe ligt sinds een maandje in de boekhandel. Dit heerlijke, hilarische boek vol knotsgekke illustraties wil je écht niet missen! Ben je benieuwd geworden naar het boek? Lees dan hier een kort fragment!

Leesfragment 'Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe'

Gepubliceerd op 9 november, 2021 om 11:46, aangepast op 9 november, 2021 om 11:48

Heer ridder Louis is de dapperste ridder van alle landen. Dapperder dan Heer ridder Cas uit het moeras van Wasdiestank. Dapperder dan Heer ridder Barbara uit de bergen van Hoochendroogh. En zelfs dapperder dan Heer ridder Gijs uit de draslanden van Datutgiet.
Hij heeft dan ook al vele vijanden verslagen, van bloeddorstige draken, kwaadaardige kobolden tot aan wrede tovenaars. Maar als hij en zijn trouwe robothengst Rammelros eropuit worden gestuurd om de strijd aan te gaan met de Vrouwe uit Noot, is zelfs hij niet voorbereid op de chaos die volgt...
Heer ridder Louis krijgt te maken met hardnekkige betoveringen en machtige magie (en aardappels...) én met de snode plannen van zijn binnenkort vijandigste aartsvijand: de Streepjesridder.
(PS Er zijn geen aardappels gewond geraakt tijdens het schrijven van dit boek)

Download: Leesfragment
Auteurs
Auteur: Myles McLeod

Myles en Greg McLeod zijn broers. Myles is scriptschrijver en auteur, en Greg illustrator en animator. Samen hebben ze gewerkt voor onder andere Disney, Aardman, the BBC, ITV en Dreamworks. Eerder schreven en illustreerden ze al boeken voor volwassenen, zoals Cats, a feline compendium en Breeds, a canine compendium, Create your own universe en A book of brilliant ideas.

Boeken
Myles McLeod - Heer ridder Louis en de vreselijke vrouwe
Myles McLeod

Een hilarisch boek vol knotsgekke illustraties

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws