Zoeken
Leesfragment 'De held van fabel'
Ben jij op zoek naar een gaaf heldenverhaal? Dan moet je De held van Fabel van Scott Reintgen zeker niet laten liggen!

Leesfragment 'De held van fabel'

Gepubliceerd op 1 december, 2021 om 10:54, aangepast op 1 december, 2021 om 10:55

Ook altijd een personage in een boek willen zijn?

Indira Novelle staat al haar hele leven in de kantlijn, wachtend op een kans om als personage te schitteren. Dus wanneer ze hoort dat ze is uitgekozen om naar Fabel af te reizen en aan de beroemde Praktijkschool voor Protagonisten te studeren, een school die bekend staat om het afleveren van de allerbeste personages, kan ze haar oren niet geloven.

Maar Indira's droom om een held te worden valt in het water. Haar auditie loopt in de soep en bezorgt haar een plek in het bijfigurenprogramma, en pogingen om haar mentoren - bekende hoofdpersonages als Alice uit Wonderland en Romeo van Julia - hun ongelijk te bewijzen worden continu gedwarsboomd. Indira krijgt al snel het gevoel dat een slechterik de boosdoener is.

Het wordt op school steeds gevaarlijker en Indira ontdekt dat heel Fabel wordt aangevallen. Met haar nieuwe vrienden Maxi en Fenix aan haar zijde zoekt ze naar aanwijzingen om degene die hen met duistere magie bedreigt, te ontmaskeren. Maar hoe meer Indira ontdekt, hoe meer ze gaat twijfelen aan haar plaats in deze verhalenwereld. Kan een bijfiguur écht de held van het verhaal worden?

Download: Leesfragment
Auteurs
Auteur: Scott Reintgen

Scott Reintgen (spreek uit: Renkin) is leraar Engels en creatief schrijven en schreef al verschillende fantasy- en scifi-boeken. Hij woont in North Carolina samen met zijn vrouw en twee zonen.

Boeken
Scott Reintgen - De held van Fabel
Scott Reintgen

Ook altijd een personage in een boek willen zijn?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws