Zoeken
Acht prinsessen en een toverspiegel - #1 Héloïse
In april verschijnt bij Moon het prachtige sprookjesboek vol stoere en heldhaftige prinsessen: ‘Acht prinsessen en een toverspiegel’.

Acht prinsessen en een toverspiegel - #1 Héloïse

Gepubliceerd op 1 maart, 2022 om 17:18, aangepast op 19 april, 2022 om 15:15

Een tovenares gunt ons een kijkje in haar toverspiegel. Daarin zijn prinsessen te zien die weigeren knap, beleefd, of gehoorzaam te zijn. Deze prinsessen zijn moedig en sterk, en zijn vooral vastbesloten zichzelf te redden als ze in de problemen komen. Om jullie alvast warm te maken voor het boek, stellen we iedere week een nieuwe prinses aan jullie voor.

Deze week: de stoere Héloïse. Héloïse woont samen met haar zieke zusje Emmeline en een aantal potige ridders in het kasteel van haar vader, de koning. Alle ridders willen met Emmeline trouwen en sloven zich uit door met elkaar te vechten en wedstrijdjes te houden. Op een dag vertelt de kasteeldokter dat hij Emmeline helaas niet kan redden. Als Héloïse voorstelt dat de ridders op zoek gaan om de heks te vinden die diep in het donkere bos woont, zijn ze opeens niet zo stoer meer en gaan ze er als de bliksem vandoor. Héloïse heeft er alles voor over om haar zieke zusje te redden. Samen met haar lieve pony Sneeuwvlok gaat ze op zoek naar de heks. Lukt het Héloïse om haar in het donkere bos te vinden?

Auteurs
Auteur: Natasha Farrant

Natasha Farrant werd geboren in Londen en woont daar nog steeds. Ze schreef al 10 kinderboeken en werkt daarnaast als kinderboekenscout (o.a. voor Moon!). Naast schrijven en lezen, brengt ze haar tijd graag door in de natuur.

Boeken
Natasha Farrant - Acht prinsessen en een toverspiegel
Natasha Farrant

Een prachtig sprookjesboek vol stoere en heldhaftige prinsessen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws