Zoeken
Prijsvraag STREET by 50 headphone verlengt tot 1 mei!
Vanwege de vele reacties op de prijsvraag hebben we besloten de laatste jongeren ook nog een kans te geven op de STREET by 50 headphone! Dus was jij nét iets te laat met de prijsvraag maar wil je alsnog binnenkort rondlopen met deze mooie headphone? Dan is dit je kans!

Prijsvraag STREET by 50 headphone verlengt tot 1 mei!

Gepubliceerd op 15 maart, 2013 om 00:00


Vier het verschijnen van Wie is dat op dit uur? van Lemony Snicket (half februari 2013) en Het mes dat niet wijkt van Patrick Ness (half januari 2013) met ons mee! Doe mee met de prijsvragen en win een STREET by 50 headphone (t.w.v. € 200!), gesigneerd door de wereldberoemde rapper 50 Cent!

 

Wereldwijde bestsellers
We luiden het nieuwe jaar goed in met de Nederlandse vertalingen van twee wereldwijde bestsellers. Na de internationale bestsellerserie Ellendige avonturen – waarvan er wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren zijn verkocht! – staat de wereldberoemde Lemony Snicket op het punt de details van zijn zeer ongewone jeugd te onthullen. Dit doet hij in zijn nieuwe boek Wie is dat op dit uur? (half februari 2013), deel 1 uit De verkeerde vragen.

 

Daarnaast zal half januari 2013 het eerste deel uit de Chaos-trilogie verschijnen: Het mes dat niet wijkt door Patrick Ness. Prentissdorp herbergt een geheim dat zo verschrikkelijk is dat Todd noodgedwongen op de vlucht moet slaan. Maar hoe ontsnap je als iedereen je kan horen? De film van dit boek staat gepland voor 2014 en wordt verfilmd door Lionsgate Studios (bekend van o.a. The Hunger Games en The Twilight Saga)

 

Meedoen met de prijsvragen
Like de Facebookpagina’s van Lemony Snicket en de Chaos-trilogie en stuur je volledige antwoord in vóór 1 mei 2013. Op deze pagina’s staan de volledige prijsvragen vermeld. Deel ze met al je vrienden op Facebook en Twitter. Succes!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws