Zoeken
Wat verschijnt er in november
Het is alweer november! Deze maand verschijnen er twee mooie boeken bij Moon. Lees dus gauw verder! 

Wat verschijnt er in november

Gepubliceerd op 1 november, 2022 om 09:00, aangepast op 27 oktober, 2022 om 17:15

Op 1 november verschijnt Mijn dikke vette zombiegoudvis 3 van Mo O'Hara, vertaald door Kristel Bosua. 

Twee gloednieuwe, knotsgekke verhalen over Frankie de zombiegoudvis.

Er gebeuren vreemde dingen in de bossen waar Tom en zijn beste vriend Pradeep samen met Frankie naartoe gaan om te kamperen. Kan het dat het geheimzinnige beest waarover gesproken wordt, écht bestaat?

Later is er iets geks aan de hand met Toms broer Mark. Hij is opeens... aardig?! Ondertussen verdwijnen er in de stad allemaal paranormale dieren (onder andere een teleporterende schildpad, een bijna onzichtbare poedel en een vampierkitten). Tom en Pradeep moeten uitzoeken wat er aan de hand is, voordat Frankie ook verdwijnt.

 

Op 8 november verschijnt Uit een potje van Deborah Marcero, vertaald door Edward van de Vendel. 

Een prachtig nieuw prentenboek over Benjamin, een klein konijntje met grote gevoelens!

Benjamin houdt er niet van om bang te zijn. En hij is liever ook niet verdrietig, boos of eenzaam. Maar hij heeft een hele goede oplossing! Hij stopt al deze gevoelens in potjes en verstopt ze, zodat ze hem niet meer lastig kunnen vallen. Als er iets vervelends in de klas gebeurt, besluit Benjamin om zijn enthousiasme ook maar weg te stoppen. En als zijn plezier heel snel wordt opgevolgd door teleurstelling, stopt hij deze twee ook maar meteen in potjes. Maar wat gebeurt er als zijn gevoelens niet langer in hun potjes opgesloten willen blijven?

Auteurs
Auteur: Deborah Marcero

Deborah Marcero is auteur en illustrator. Ze werkt met materialen zoals inkt (zowel met kwast als pen), potlood, waterverf, gouache, kleurpotloden, houtskool en digitaal. Als ze niet aan het tekenen, schrijven, lezen of lesgeven is, vind je haar op haar fiets, in haar tuin, op de skipiste, in haar kajak of knuffelend met haar hond Bear.

Auteur: Mo O'Hara

Mo O'Hara groeide op in Pennsylvania, maar woont nu in Londen, waar ze werkt als schrijfster, actrice en verhalenverteller. Ze bezoekt veel theaters en scholen in het hele Verenigd Koninkrijk. Mo en haar broer hebben ooit zelf een goudvis weer tot leven gewekt (echt gebeurd!).

Boeken
Mo O'Hara - Mijn dikke vette zombiegoudvis 3
Mo O'Hara

Twee gloednieuwe, knotsgekke verhalen over Frankie de zombiegoudvis

Deborah Marcero - Uit een potje
Deborah Marcero

Een prachtig nieuw prentenboek over Benjamin, een klein konijntje met grote gevoelens

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws