Zoeken
Boekentip van de maand (december)
Tijd voor onze boekentip van de maand! Deze keer een tip van Esther, stagiaire bij Moon. 

Boekentip van de maand (december)

Gepubliceerd op 21 december, 2022 om 09:00, aangepast op 21 december, 2022 om 14:51

Esther koos voor Mijn dikke vette zombiegoudvis 3 van van Mo O'Hara, geïllustreerd door Marek Jagucki en vertaald door Kristel Bosua.

‘Van sommige boeken word je spontaan vrolijk. Mijn dikke vette zombiegoudvis 3 is daar een van. Alleen al het knalgele omslag met het grijnzende hoofd van Frankie erop tovert een lach op je gezicht. Daarnaast zijn de (woord)grapjes hilarisch en ook vind ik de vertaling erg goed. Daarnaast vind ik het leuk dat het boek bestaat uit twee losse verhalen. Ik heb het gevoel dat ik daardoor extra lang kan genieten van Frankie en zijn vrienden, omdat de verhalen net lang genoeg zijn om er helemaal in te komen. Tegelijk zijn ze ook weer niet té lang zodat het tot het einde spannend blijft.

Dat dit bovendien tijdens mijn stage het eerste “eigen” project was waarbij ik mee mocht helpen met de redactie, maakt dat het een extra speciaal plekje heeft in m’n hart. Het was tegelijkertijd ook het eerste Zombiegoudvis-boek dat ik las, maar het heeft mij ook heel nieuwsgierig gemaakt naar de andere twee delen.’

Auteurs
Auteur: Mo O'Hara

Mo O'Hara groeide op in Pennsylvania, maar woont nu in Londen, waar ze werkt als schrijfster, actrice en verhalenverteller. Ze bezoekt veel theaters en scholen in het hele Verenigd Koninkrijk. Mo en haar broer hebben ooit zelf een goudvis weer tot leven gewekt (echt gebeurd!).

Boeken
Mo O'Hara - Mijn dikke vette zombiegoudvis 3
Mo O'Hara

Twee gloednieuwe, knotsgekke verhalen over Frankie de zombiegoudvis

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws