Zoeken
Nieuwe boeken van 2023
Een nieuw jaar betekent nieuwe boeken! Hierbij vast een greep uit onze eerste titels van 2023.

Nieuwe boeken van 2023

Gepubliceerd op 21 december, 2022 om 09:00, aangepast op 21 december, 2022 om 14:48

In februari verschijnt Grimwoud - Het bont vliegt in het rond. Na het succesvolle eerste deel is dit een nieuw en supergrappig avontuur over de vosjes Ted en Nikkie. Geschreven en geïllustreerd door Nadia Shireen en vertaald door Mariella Manfré. 

Ted en Nikkie hebben zich gevestigd in Grimwoud, en broer en zus zijn daar helemaal gelukkig met hun nieuwe vrienden. Maar dan verschijnt er een vreemdeling die het bos volledig dreigt te vernietigen. Zal het de vriendenclub lukken om hun geliefde thuis te beschermen?In maart is het tijd voor Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want... van Davide Cali, met illustraties van Benjamin Chaud. Een prachtig prentenboek dat vol staat met de leukste, origineelste en grappigste smoesjes!

Hoeveel smoesjes kan jij bedenken om te verklaren waarom je je huiswerk niet hebt gemaakt? Wij kennen er wel een paar: gigantische hagedissen zijn de buurt binnengevallen. Elfjes hebben alle potloden verstopt. En er was ook nog dat ene probleem met die vleesetende planten... De smoesjes blijven maar komen, het ene nog absuder dan het andere.
De grappige smoesjes, die worden begeleid door heerlijke, gedetaileerde illustraties van Benjamin Chaud, zullen alle kinderen én hun ouders zonder twijfel aan het lachen maken.Oma, Max en ik verschijnt in april. Een heerlijk grappig prentenboek met een twist, geschreven door Mattias Danielsson, geïllustreerd door Jonna Björnstjerna en vanuit het Zweeds vertaald door Mijke Hadewey van Leersum. 

Voor mijn vijfde verjaardag kreeg ik van mijn oma een hondje, Max. Mijn oma had hem meegenomen uit een warm land, hier ver vandaan. Max en ik deden alles samen. We speelden, haalden kattenkwaad uit, en gingen op avontuur. Heerlijk! Max groeide alleen zó hard dat papa zich afvroeg of dat wel normaal was... Maar oma wilde niets van papa's twijfels weten. Max is gewoon een hond, en daarmee uit. Toch?

 

Alvast heel veel moois om naar uit te kijken dus! 

Auteurs
Boeken
Davide Cali - Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want...
Davide Cali

Welk smoesje gebruik jij vandaag?

Nadia Shireen - Grimwoud - Het bont vliegt in het rond
Nadia Shireen

Een waanzinnig nieuw avontuur vol gekkigheid en geniale grappen!

Mattias Danielsson - Oma, Max en ik
Mattias Danielsson

Een heerlijk grappig prentenboek met een twist...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws