Zoeken
'Eén eenhoorn, alsjeblieft!’ van Mark Janssen verschenen in Finland
De Finse uitgeverij Kumma-kastannus kocht de rechten van 'Eén eenhoorn, alsjeblieft!', en nu kunnen ook Finse lezers genieten van dit geweldige prentenboek!

'Eén eenhoorn, alsjeblieft!’ van Mark Janssen verschenen in Finland

Gepubliceerd op 19 januari, 2023 om 10:34, aangepast op 19 januari, 2023 om 10:58

Eén eenhoorn, alsjeblieft was het vierde boek dat Mark Janssen zowel schreef als illustreerde. Zijn werk is inmiddels al vertaald in meer dan veertien talen.
 

Over het boek:

Daan heeft lang gespaard om te kopen wat hij het allerliefst wil hebben: een eenhoorn!

Een vriend met wie hij heel veel magische avonturen kan beleven: naar verborgen schatten duiken in de diepe oceaan, reizen door het heelal, oude dametjes in nood redden en nog véél meer.

Daan wordt uitgelachen als hij zijn vrienden vertelt dat hij een eenhoorn gaat kopen in de dierenwinkel. Maar dan vertelt de meneer in de winkel Daan dat ze er heel toevallig nog één hebben achterin...  

Auteurs
Auteur: Mark Janssen

Mark Janssen (Eijsden, 1974) studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Inmiddels heeft hij een atelier aan huis en al meer dan 400 kinder- en prentenboeken geïllustreerd voor Nederlandse en Belgische uitgeverijen. Veel van zijn boeken zijn ook in het buitenland verschenen (in meer dan 14 talen!). Eén eenhoorn, alsjeblieft is het vierde boek waarvoor Mark zowel de tekst als illustraties heeft verzorgd.

Boeken

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws