Zoeken
Winactie: 'Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want…'
Hoeveel smoesjes kan jij bedenken om te verklaren waarom je je huiswerk niet hebt gemaakt? Wij kennen er wel een paar: gigantische hagedissen zijn de buurt binnengevallen. Elfjes hebben alle potloden verstopt. En er was ook nog dat ene probleem met die vleesetende planten...

Winactie: 'Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want…'

Gepubliceerd op 15 februari, 2023 om 17:00, aangepast op 23 februari, 2023 om 16:54

Vanaf 14 maart is Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want… verkrijgbaar in elke (online) boekhandel! Een prachtig prentenboek vol bijzondere illustraties 😊.

Extra leuk: Jij kunt dit prachtige prentenboek winnen! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar Mari-Lucia.Morais@uitgeverijmoon.nl waarin je vertelt wat het beste smoesje is dat jij ooit hebt verzonnen.

Op 14 maart ontvangt de winnaar een bericht.

Auteurs
Auteur: Davide Calì

Davide Calì begon zijn carrière in 1994 als cartoonist voor het Italiaanse tijdschrift Linus. Hij begon in 2000 met het schrijven van kinderboeken en heeft inmiddels al meer dan 100 boeken gepubliceerd, waarvan hij de eerste vier zelf illustreerde. Hij ontving verschillende prijzen voor zijn werk. Vertalingen van zijn boeken verschenen in meer dan 30 landen. Davide is ook een gepassioneerd gitarist en lid van de band The Bacon Brothers.

Auteur: Benjamin Chaud

Benjamin Chaud is een bekende en geliefde Franse auteur en illustrator van meer dan 60 boeken. Zijn boeken vallen op door hun kenmerkende, kunstzinnige stijl, subtiele humor en vindingrijkheid. Zijn werk is meerdere malen bekroond en zijn boeken zijn aanbevolen door The New York Times. Hij werd in 2014 bekroond met de Gouden Medaille van de New York Society of Illustrators en genomineerd voor de Astrid Lindgren Memorial Award in 2017, 2018 en 2020.Benjamin woont in het zuidoosten van Frankrijk waar hij zich specialiseert in het tekenen van grappige dieren.

Boeken
Davide Cali - Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want...
Davide Cali

Welk smoesje gebruik jij vandaag?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws