Zoeken
MeisjeDjamila en Daniëlle Bakhuis bundelen krachten voor magisch boek
Dat lees je goed! MeisjeDjamila, de populairste vrouwelijke YouTuber van Nederland, werkt samen met jeugdboekenauteur Daniëlle Bakhuis aan een boek vol magie en avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Mila en de magische dromenvanger verschijnt op 16 april bij Moon, maar is nu al te reserveren.

MeisjeDjamila en Daniëlle Bakhuis bundelen krachten voor magisch boek

Gepubliceerd op 24 januari, 2024 om 10:26, aangepast op 24 januari, 2024 om 10:37

Afgelopen vrijdag mochten we dan eindelijk het nieuws bekendmaken en ook gelijk de prachtige cover van het boek onthullen, die is gemaakt door de getalenteerde illustrator Jelke van Antwerpen. Zij zal ook de illustraties in het binnenwerk verzorgen.

 

Cover van Mila en de magische dromenvanger

 

Een bijzondere dromenvanger

In Mila en de magische dromenvanger krijgt Mila voor haar verjaardag een dromenvanger van haar favoriete tante. Maar wat blijkt? De dromenvanger is magisch… Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar begeleidt. In Dromenlaan staan verschillende droomhuizen die je binnen kunt gaan en waar je verschillende dromen kunt beleven!

En net als Mila zelf kun jij bepalen welke droom je die avond droomt. Je kunt de verhalen in het boek namelijk in de volgorde lezen die jij zelf kiest! Cool, toch?

 

Speciale cover

Nóg een reden nodig om het boek te kopen? Wat dacht je van een gelimiteerde eerste oplage met een supergave cover met glow-in-the-dark-elementen? Die kan natuurlijk niet ontbreken in je boekenkast!


Mila en de magische dromenvanger verschijnt op 16 april, maar is nú al te reserveren via alle bekende boekhandelskanalen. Reserveer het dus alvast, zodat je straks ook zo’n boek met bijzondere cover in huis hebt. 😉

 

 

Auteurs
Auteur: Meisje Djamila

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views. Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.Naast muziek, doeboeken, een...

Auteur: Daniëlle Bakhuis

Daniëlle Bakhuis werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan, CosmoGIRL en Flow. Daarnaast schreef ze veel spannende boeken voor jongeren, waaronder Zes seconden, De eliminatie en Het huis zonder einde. Ze bezoekt graag scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken.

Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws