Zoeken
Lancering en eerste week boektour 'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila groot succes
De exclusieve eerste glow in the dark oplage van Mila en de magische dromenvanger is nu overal verkrijgbaar

Lancering en eerste week boektour 'Mila en de magische dromenvanger' van Djamila groot succes

Gepubliceerd op 22 april, 2024 om 09:15

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover: de lancering van het allereerste boek van Youtube-ster Djamila! Ter ere van het verschijnen van Mila en de magische dromenvanger doet Djamila een boektour langs 11 boekwinkels verspreid over 3 weken, zodat iedereen de kans heeft om een gesigneerd exemplaar te scoren. Dat haar fans hier enorm naar uitkeken was al te zien aan de snelheid waarmee de signeersessies vol werden geboekt. Na het bekendmaken van de data waren de meeste locaties al binnen een week helemaal vol.

Dinsdag 16 april was de aftrap in Hilversum bij Libris Voorhoeve. Meer dan 100 kinderen stonden te wachten op een handtekening en een foto. Ook kregen ze de exclusieve, alleen tijdens deze tour verkrijgbare, glow-in-the-dark boekenlegger. Hier werd ook de LEGO-versie van hoofdpersonage Mila onthuld. Zij zal Djamila vergezellen tijdens deze tour.

Donderdag was Van der Velde in de Broere in Zwolle aan de beurt. Ook hier stonden er rijen met enthousiaste fans die allemaal een handtekening kwamen halen. Op vrijdagmiddag was Djamila bij Post Scriptum in Schiedam.

Deze week staan de volgende locaties nog op de planning:

Dinsdag 23 April 2024 - 16.00 uur
Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp

Woensdag 24 April 2024 15.00 uur
Boekhandel de Omslag in Rosmalen

Vrijdag 26 April 2024 16.00 uur
Dekker v.d. Vegt Boekverkopers in Nijmegen

Zondag 28 April 2024 12.30 uur
Boekhandel Donner in Rotterdam

Auteurs
Auteur: Meisje Djamila

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views. Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.Naast muziek, doeboeken, een...

Auteur: Daniëlle Bakhuis

Daniëlle Bakhuis werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan, CosmoGIRL en Flow. Daarnaast schreef ze veel spannende boeken voor jongeren, waaronder Zes seconden, De eliminatie en Het huis zonder einde. Ze bezoekt graag scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken.

Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws