Zoeken
Djamila on tour in België en naar Toychamp Roermond
Na een zeer succesvolle tour langs verschillende boekhandels in Nederland, gaat Djamila nu op tour langs boekhandels in België en Toychamp Roermond.

Djamila on tour in België en naar Toychamp Roermond

Gepubliceerd op 18 mei, 2024 om 12:00, aangepast op 21 mei, 2024 om 08:28

Op 16 april is Mila en de magische dromenvanger verschenen, een fantastisch nieuw boek (7+), geschreven door Djamila (je kunt haar kennen als MeisjeDjamila op YouTube en TikTok) en Daniëlle Bakhuis, en geïllustreerd door Jelke van Antwerpen.

Wil jij Djamila ook ontmoeten en een gesigneerd exemplaar van dit toffe, nieuwe boek bemachtigen? Dat kan bij een van onderstaande boekhandels in België en bij Toychamp in Roermond! En scoor je tijdens de tour bij deze winkels je exemplaar, dan krijg je er ook nog eens een speciale glow-in-the-dark boekenlegger bij cadeau... Die moet je hebben, toch?

De Tour
Woensdag 5 juni 2024 – Standaard Boekhandel Waasland Shopping – St. Niklaas – 14.00 uur

Zaterdag 8 juni 2024 – Standaard Boekhandel – Hasselt – 13.00 uur

Woensdag 19 juni 2024 - Boekhandel Pardoes - Mechelen - 13.00 uur  Aanmelden tijdvak 1 (13.00 - 14.00)  Aanmelden tijdvak 2 (14.15 - 15.15) 

Zaterdag 30 juni 2024 – Toychamp – Roermond – 13.00 uur

Belangrijk: we werken tijdens deze tour met aanmeldingen. Meld je dus aan via de website van de boekhandel als je erbij wilt zijn!

Over Mila en de magische dromenvanger:

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

En jij kan als lezer hetzelfde doen! Dit boek lees je namelijk in de volgorde die je zelf kiest. Welke droom wil jij dromen vannacht? Wil je heerlijk zwemmen in de zee tijdens een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Wil je hoog boven de wolken vliegen zonder vleugels? Of wil je misschien een fantastische tijdreis maken? Het kan allemaal. Droom maar fijn!

Auteurs
Auteur: Meisje Djamila

Je kunt haar kennen als de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber, maar ook als actrice, zangeres of zelfs songwriter.Sinds 2014 woont ze in Texas, waar ze haar spontane, gekke, maar vooral altijd vrolijke YouTube-video's voor het kanaal "MeisjeDjamila" maakt. Bij elkaar opgeteld hebben deze video's al meer dan 1 miljard views. Muziek is Djamila's grootste passie, dus een eigen album (Girl) en clubtour konden niet uitblijven. In onder andere een uitverkocht Tivoli en Melkweg speelde ze nummers als Brickwall, Bubblegum en Breathe. In 2021 tekende ze een publishingovereenkomst met Cloud 9 en dat betekent dat er wordt gewerkt aan nieuw songrepertoire voor 2023.Naast muziek, doeboeken, een...

Boeken
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis - Mila en de magische dromenvanger
Meisje Djamila & Daniëlle Bakhuis

Het superleuke eerste boek van YouTube-ster MeisjeDjamila!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws