Zoeken
Moon Maandag – #5
Dachten jullie bijna dat er geen Moon Maandag meer zou komen vandaag, hè? We zijn vandaag ietsjes later dan normaal, maar beter laat dan nooit: een nieuwe Moon Maandag, wederom speciaal voor jullie! Deze maandag vertellen wij jullie alles over de boekpresentatie van De Grote Race, de online boekenclub met Jennifer Niven morgenavond en meer!

Moon Maandag – #5

Gepubliceerd op 28 juni, 2021 om 09:00, aangepast op 6 oktober, 2021 om 14:08

Boekpresentatie De Grote Race
Afgelopen donderdag, op 24 juni, vond de langverwachte boekpresentatie van De Grote Raceplaats! Als je erbij was, weet je natuurlijk hoe ontzettend gezellig het was. Was je er niet bij (WAAROM NIET?!), dan is hier een korte recap:

Allereerst werd het eerste exemplaar (dat was het natuurlijk niet écht, want het boek ligt al een tijdje in de boekhandel, maar dat negeren we even want dat mag de pret niet drukken) van De Grote Race uitgereikt aan Ruby’s goed vriendin Sabine. Na haar trotse reactie was het tijd voor een toost met een glaasje bubbels, waarna de vragenronde losbarstte. Zowel Ruby als Kristel (de getalenteerde illustrator van De Grote Race) werden bestookt met allerlei leuke vragen, die ze natuurlijk met alle liefde beantwoordden. Nadat de honger naar informatie was gestild, werd het tijd om de kennis van de lezers te testen. Ruby had een supertoffe Kahoot-quiz in elkaar gezet, waarbij natuurlijk één gelukkige winnaar uit de bus kwam!

Denk je nu: potjandorie, wat vind ik het jammer dat ik daar niet bij was? Begrijpelijk. Maar niet getreurd, want we zijn alweer druk bezig met het tweede deel van de legendes van Li en Nao: De Zussenmeren. En zodra deze is verschenen, hopen wij jullie natuurlijk allemaal te zijn bij de boekpresentatie. In het écht deze keer!
 

Online boekenclub Jennifer Niven
Morgen om 20:30 uur vindt de online boekenclub met de enige echte Jennifer Niven plaats, en je kunt je nog steeds aanmelden!

Wat gaan we doen? Eigenlijk gaan we doen wat iedere boekenclub doet: gewoon lekker kletsen, maar dan online én met een internationale bestsellerauteur erbij. No big deal. Alleen is het dat natuurlijk wel, want wie wordt hier als boekfanaat nou niet ontzettend enthousiast van?!

Hoe kun jij je aanmelden? Stuur vóór 29 juni 12:00 uur een mail naar Luna mét daarin een leuke vraag voor Jennifer, en dan zorgen wij dat je aanwezig kunt zijn bij onze Teamsmeeting! Tot morgen!
 

Het Kinderboekenweek Leesteam
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en zit je op de basisschool? Hou je ervan om met anderen over boeken te kletsen? Dan zijn de organisatoren van de Kinderboekenweek opzoek naar jou! Er wordt namelijk een waar Kinderboekenweek Leesteam samengesteld en jij kunt hier deel van uitmaken. Lijkt dat jou superleuk? Meld je dan vóór 12 juli aan!

Ik hoor je denken: maar wat is dat dan, het Kinderboekenweek Leesteam? Gaan wij jou uitleggen. Dit Leesteam zal bestaan uit twaalf kinderen, één uit elke provincie van Nederland, die echt gék zijn op lezen. Het Leesteam vlogt of blogt en praat een heel schooljaar lang over lezen en boeken. Samen werven ze stemmen voor de Kinderjury, de lezersprijs van de Kinderboekenweek.

Klinkt het alsof jij absoluut deel uit zou moeten maken van dit leesteam? Je kunt je aanmelden via onderstaande link, ook vind je daar alle informatie over wat er van jou wordt verwacht als lid:

Aanmelden voor het Leesteam - Kinderboekenweek

Succes!
 

Instagram-stickers Monster Zoo 
Na de lancering van de Instagram-stickers van Mijn vele gezichten, zijn er nu ook supergave stickers van de Monster Zoo-serie van Tjerk Noordraven! Als je zoekt op 'monsterzoo' of 'tjerknoordraven' kom je ze vanzelf tegen, en vergeet ons vooral niet te taggen in jullie foto’s!

Auteurs
Boeken
Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene

Een fantastisch debuut vol actie, humor en spanning

Tjerk Noordraven - Monster Zoo 3
Tjerk Noordraven

Een nieuw avontuur met héél veel monsters!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws